7-Zone natuurlatex matras CLASSIC 17 bio eco Team 7

7-Zone natuurlatex matras CLASSIC 17 bio eco Team 7

Wiegmatras LARS eco standaard of op maat Prolana

Wiegmatras LARS eco standaard of op maat Prolana

Houten baby ledikant ecologisch babybed TEAM 7

Het houten baby ledikant van Team7 is een veilige plek voor je kindje om te slapen. Een kind krijgen is fantastisch, maar zo'n kleintje wil je vooral laten slapen in een schoon puur bed. Vrij van schadelijke stoffen. Bedaffair is gespecialiseerd in bedden, matrassen en beddengoed: vrij van schadelijke stoffen. 100% ecologisch. Dat is bij ons namelijk de standaard. En helaas wel anders met de reguliere babybedden en matrasjes, duur of goedkoop, bij IKEA en reguliere babywinkels. 

De bedbodem kan je op 3 hoogtes monteren. De spijlen in het midden zijn uitneembaar en 1 zijkant kan worden verwijderd. Zo kun je uiteindelijk het babybed een gezellig bankje maken. Zo groeit het houten ledikant duurzaam en veilig mee met je kleintje.

Afmeting: 70x140 cm
Ruimte tussen spijlen: lange zijde 6,2 cm, korte zijde 6,22
Houtsoort: Puur natuurlijk elzenhout uit Hongarije
Oorsprong: Oostenrijk, stabiel en handgemaakt volgens de strikte Europese veiligheidsnormen

KIJKTIP>> RTL4 Hey Baby op bezoek bij Bedaffair voor tips over het beste kindermatras en babybed

€ 659,00

Specificaties voor het houten baby ledikant:

Merk: Team 7
Materiaal: Massief elzen hout
Afwerking: Natuurlijke plantaardige olie
Herkomst: Oostenrijk

Afmeting babybed: 70x140 cm
Hoogte: 84,4 cm
Breedte: 75,3 cm
Lengte: 144,4 cm
Verstelbare bedbodem: Ja, 32,0 / 46,3 / 60,5 cm

Elzenhout babybed

Speciaal voor ecologische kinderkamers. Het elzenhout dat TEAM 7 verwerkt komt uit Hongarije. Lekker dichtbij en dat is wel zo duurzaam. De poriën van elzenhout zijn vrij fijn, verspreid en nauwelijks zichtbaar. Elzenhout kent weinig krimp, is goed te bewerken door ambachtelijke meubelmakers en het is weinig elastisch. Het massieve elzenhout dat TEAM 7 speciaal voor alle ecologische kinderbedden, commodes, kasten en onderschuifbedden gebruikt is veredeld met natuurlijke plantaardige olie.

TEAM 7: Ecologisch kindermeubilair uit natuurhout

Natuurlijk van bij het begin. De Team 7 kindermeubelen uit zuiver natuurhout worden uitsluitend met natuurlijke olie veredeld en maken opgroeien in een niet-vervuilde omgeving zonder schadelijke stoffen mogelijk. Hout ondersteunt een gezond binnenklimaat, helpt uw kind goed te slapen en bevordert het concentratievermogen. Zijn warme uitstraling maakt de kinderkamer gezellig en behagelijk. En omdat het er soms onstuimig aan toe kan gaan, heeft Team 7 alle hoeken en kanten van de kindermeubels afgerond. Het MOBILE ecologisch kindermeubilair groeit op een slimme en flexibele manier mee met uw kind en is een trouwe partner voor vele jaren, van baby tot tiener. Het spijlenbed transformeert in een comfortabele sofa. Het eenpersoonsbed kan in een handomdraai worden omgebouwd tot een hoog, halfhoog of stapelbed. En de Team 7 in de hoogte verstelbare schrijftafel zorgt samen met de driedimensionaal instelbare stoel altijd voor een ergonomische zithouding. Wat blijft hetzelfde over alle jaren? Heel veel plaats om de fantasie de vrije loop te laten! Want gordijnen, uitbreidingen en verschillende accessoires brengten kleur in de mobile kinderkamer. Konijn, beer en uil, de dieren van het bos, staan voor de kleurwerelden rose, blauw en groen. De persoonlijke uitvoeringsmogelijkheden maken de kamer van uw kind tot een plekje vol inspiratie om te spelen, op ontdekking te gaan of lekker weg te dromen.

De duurzame verantwoordelijkheid van TEAM 7

Het is onze overtuiging dat een onderneming verantwoordelijkheid voor zijn handelen moet opnemen. Wij staan 100% achter wat we doen. Perfect natuurhouten meubilair voor klanten maken is voor ons belangrijk, maar ook de hele keten die tot dat product leidt, hoort daar onverbrekelijk bij. Daarom behandelen we onze partners, medewerkers en de natuur zoals het hoort: fair.

We houden van hout

We houden van wat we doen en dat merk je aan elk afgewerkt meubel.
Innovatie en pioniersgeest drijven ons. We weten alles over onze bossen en hout als materiaal. We behandelen het met respect en combineren bij zijn verwerking innovatieve technologie met traditioneel vakmanschap.

Levertijd

De levertijd is circa 8 - 10 weken. De levertijd is een indicatie. Bij bestelling ontvangen wij van de leverancier een verwachte leverweek. Door de maatregelen rondom het corona-virus (Covid-19) kan de leverancier, direct of indirect te maken krijgen met speciale maatregelen, zoals een lockdown of afstand beperkingen voor productiemedewerkers in de productie, welke effect kunnen hebben op de levertijd.

Meer informatie
levertijd ca 6 - 8 weken