Kindermatras eco baby matras Frederic kokos latex Dormiente

Kindermatras eco baby matras Frederic kokos latex Dormiente

Ventilerend matras Isoform natuurlatex biologisch Dormiente

Ventilerend matras Isoform natuurlatex biologisch Dormiente

Matras oplegger ledikant katoen / linnen 1.000 gr m2 wasbaar

De mix van katoen en linnen in deze biologische ledikant matras oplegger garandeert altijd een droog en aangenaam slaapklimaat. Biologisch katoen zorgt voor een stabiele warmte (koeler dan wol). Biologisch linnen is sterk vochtregulerend en werkt antiseptisch. Met name deze eigenschap is voor een matras oplegger een groot voordeel. Linnen is een sterke vezel, sterker dan katoen en voelt lekker comfortabel. De ledikant matras oplegger is dan ook duurzaam in gebruik en beschermt het matras voor vocht (urine en transpiratie).

De 100% plantaardige vezels van katoen en linnen zijn zeer huidvriendelijk, ventileren vocht en creëeren een comfortabele warmte. De matras oplegger heeft een antiseptische werking dankzij het linnen en iis wasbaar tot 60 graden. Ideaal bij ongelukjes. Geschikt voor allergie en astma gevoelige kinderen.

GOTS gecertificeerd

Nog %1 beschikbaar

Specificaties:

Merk: Bedaffair
Type: Katoen / linnen matras oplegger met elastiek op de hoeken
Vulling: 20% biologisch linnen en 80% biologisch katoen
Hoes: Biologisch fijnpercal GOTS 
Geschikt voor: iedereen
Maten en vulgewicht: 60x120: 500 gr, 70x140: 700.
Comfort: Knuffelig, koel, goed vochtregulerend en antiseptisch

Hygiënisch: Wasbaar tot 60 graden. Ook geschikt voor allergie en astma patiënten.
Onderhoud: Laat de matras oplegger iedere ochtend ademen door de deken of het dekbed terug te slaan. Regelmatig luchten en opschudden.
Keer de matras oplegger regelmatig. Dat kan horizontaal en verticaal. 
Gebruik een goede molton om uw matras oplegger, zodat deze zo schoon en droog mogelijk blijft.
De ledikant matras oplegger nooit stofzuigen. 
Wasbaar: Ja, tot 60 graden

Waarom een linnen en katoen mix in onderdeken

Geweven maanlicht, zo noemden de oude Egyptenaren linnen meer dan 5000 jaar terug. Zij waren goed op de hoogte van de hygiënische en antibacteriele eigenschappen van linnen textiel. Ook u kunt van de hoogwaardige voordelen van linnen wat betreft uw slaapcomfort profiteren. Tot de zestiger jaren was katoen-linnen textiel het weefsel dat werd gezien als hoogwaardige en kwaliteits textiel en beddengoed. Een katoen-linnen mix draagt bij aan een betere ventilatie, groter ademend vermogen, duurzaamheid, vocht- en warmteregulatie tijdens het slapen.

Het gebruik van een ledikant matrasoplegger

De biologische ledikant matras oplegger van linnen en katoen legt u op uw matras. Door het elastiek aan de hoeken blijft de matrasoplegger perfect om het matras zitten. Over de linnen katoen matrasoplegger legt u vervolgens een molton en hoeslaken.

Zorgenloos bestellen en gratis levering

De linnen katoen ledikant matras oplegger is eenvoudig online te bestellen. De biologische matras oplegger van Bedaffair wordt gratis bij u thuisbezorgd in Nederland en België.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken