Natuurlatex matrassen

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 37

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 37

per pagina

DUURZAME NATUURLATEX MATRASSEN

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel in de Benelux. Sinds 1994 bieden wij de allercomfortabelste, handgemaakte natuurlatex matrassen. Natuurlatex is een zeer comfortabel en puur natuurlijk materiaal voor uw matras. Duurzaam natuurlatex biedt veel meer elasticiteit en veerkracht dan reguliere matrassen. Onze natuurlatex matrassen ondersteunen altijd daar waar nodig en werken drukverlagend op uw schouders en heupen.

Onze matrassen zijn duurzaam, 100% natuurlijk en altijd vrij van schadelijke stoffen. U herkent dit aan onze keurmerken. De natuurlatex matrassen zijn te gebruiken aan beide zijden, makkelijk te keren en hebben een afneembare, en vaak zelfs wasbare, tijk. De natuurlatex matrassen hebben meerdere comfortzones, waardoor ze uw lichaam overal precies de goede ondersteuning bieden. Steviger waar nodig, soepeler waar nodig. Dat ligt heerlijk en slaapt geweldig. U ligt altijd in een fijne slaaphouding en uw lichaam en geest krijgen elke nacht de ontspanning die het nodig heeft. Zodat u elke ochtend fris en uitgerust wakker wordt.

Matrassen met duurzame impact

Matrassen en toppers zijn de basis van een goede nachtrust. Bedaffair heeft de allercomfortabelste eco matrassen en toppers op basis van natuurlatex ontwikkeld. De eerste natuurlijke matrassen ter wereld die helemaal circulair zijn. Alle natuurlijke grondstoffen kunnen hergebruikt en gerecycled worden.

Naast Bedaffair natuurlijke matrassen gemaakt van puur natuur latex kunt u kiezen uit eco bedden merken zoals Dormiente, Team 7 en Prolana. Zo heeft de uitgebreide  eco matrassen collectie van Bedaffair voor iedereen een comfortabel en ondersteunend matras. Met een van onze eco toppers verhoogt u het comfort nog verder.

Een matras kopen? Dit is het belangrijkste onderdeel van een bed en zorgt ervoor dat u altijd goed en lekker slaapt. Alle matassen uit de Bedaffair collectie zijn 100% biologisch en gemaakt van de meest natuurlijke en schone materialen. Zo weet u dat u altijd een matras koopt dat vrij is van chemicaliën, vrij van plastic en andere kunstmatige bewerkingen. Natuurlijke materialen, lokaal handgemaakt zodat u altijd een matras koopt waarop u bijzonder lekker slaapt.

Eco matrassen

Bent u op zoek naar een natuurlijk latex matras of een pocketveren matras? Bij Bedaffair heeft u de grootste en meest ruime keuze uit verschillende duurzame materialen, die volledig voldoen aan onze biologische, sociale en duurzame missie en filosofie. In specifieke gevallen goed geschikt voor mensen met allergieën en uiteraard op basis van de stevigheid waar u het liefst op slaapt. Onze matrassen zijn verkrijgbaar in alle gangbare maten en in bijzondere afmetingen. Zo heeft u een heerlijk bed waar u prettig op in slaap kan vallen. Het beste matras voor uw bed kopen? Dat doet u bij de grootste duurzame beddenwinkel van de Benelux: Bedaffair.

DUURZAME MATRASSEN VAN VERSCHILLENDE MATERIALEN
Of het u nu gaat om een topdekmatras, wij zorgen ervoor dat u een duurzame keuze maakt en slaapt op ecologische en biologische materialen. Kies dan voor een fijn matras en een goede lattenbodem. Uiteraard kunt u bij ons komen proefslapen, zodat u de hoge kwaliteit van onze duurzame matrassen kunt ervaren. Onze experts hebben meer dan 25 jaar ervaring in natuurlijk slaapcomfort. Wij adviseren u graag over de meest geschikte matras, ideale stevigheid en perfecte ergonomie.

Onze matrassen zijn beschikbaar in verschillende materialen. Zo hebben we heerlijk slapende natuurlatex matrassen en comfortabele pocketveren matrassen in de collectie. Natuurlatex matrassen zijn superieur in flexibiliteit en puntelasticiteit. Matrassen om heerlijk in weg te kunnen dromen. Wilt u de matrassen uitproberen voordat u het gaat kopen? U bent welkom in onze 800 m2 showroom. De grootse van de Benelux waar het natuurlijk slapen betreft. Daar helpen we u graag verder en kunt de zeer hoge kwaliteit van onze duurzame natuurlijke matrassen zelf ervaren.

MATRASSEN GESCHIKT VOOR MENSEN MET ALLERGIEËN
Bent u specifiek op zoek naar een matras geschikt voor iemand met allergieën? Onze matrassen zijn anti-allergische en vormen een uitstekende keuze. Gemaakt van onze ecologische en natuurlijke materialen. 100% biologisch en niet bewerkt met welke chemicaliën dan ook. Vanuit een omgeving zonder mensonterende omstandigheden, dierenleed en andere schadelijke bewerkingen. In plaats daarvan zorgen we voor eerlijke bedden waarin de natuurlijke materialen optimaal tot hun recht komen.

Op onze matrassen heeft u waarschijnlijk veel minder tot geen last van uw allergie. Met onze anti-allergische matrassen zorgen we er voor dat u daar geen hinder van zal ondervinden. Dit komt door onze hypo-allergene materialen, waar onze specialisten u uitstekend meer over kunnen vertellen.

VERSCHILLEN IN STEVIGHEID
Onze matrassen variëren in een zachte, gemiddelde en harde stevigheid. Het zachte matras is vooral geschikt voor mensen die het hotel-gevoel in een matras zoeken en slapen op hun rug. Je kunt er dan lekker ver in wegzakken. Met een gemiddeld of medium-matras kies je voor het standaardmodel, geschikt voor de meeste Nederlanders. Niet te hard en niet te zacht, geschikt voor zowel rug-, buik- als zijslapers. Slaap je vooral op je buik en ben je wat zwaarder? Dan is een stevig matras wellicht een goede keuze. Je zakt er niet te ver in weg, om comfortabel te kunnen slapen.

MATRASSEN IN MEERDERE MATEN
Uiteraard kunt u een matras, een bed en een matrasbeschermer kopen in de maat die u nodig heeft. Dit geldt ook voor het topdekmatras, boxspring of een ecologisch kindermatras voor de kleine. We zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat u keuze heeft uit tal van modellen.

Tip: het standaardmatras voor een 1-persoonsbed meet 90 x 200cm. Een twijfelaar meet 140 x 200. Voor een 2-persoonsbed meet het 160 x 200cm.en een groot 2-persoonsbed 180 x 200cm.

Met de duurzame matrassen in de diverse maten zorgen we er graag voor dat u het ecologische matras kunt kopen dat goed aansluit bij de manier waarop u slaapt. In de maat die u nodig heeft, anti-allergisch en met een zachte, medium of stevige ondersteuning.

KOOP HET BESTE MATRAS
Bekijk de verschillende materialen en de verschillen in stevigheid. Kom heerlijk en op uw gemak de diverse matrassen proberen en testen in onze ruime showroom. Want een medium matras van Dormiente, kan heel anders aanvoelen dan een medium matras van Bedaffair's circulaire matrassen.

Het zeer gespecialiseerde team van Bedaffair staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en zal u kennis laten maken in de wereld van heerlijk slaapcomfort op ongekend prettige wijze. Zo kunt u een ecologische matras kopen die het beste bij uw lichaamsbouw én slaapbeleving past. Zodat u vele jaren fijne en ontspannende nachten zult ervaren.