Bedaffair

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina

Sinds 1993 maken de eigenaren Arend en Marjolein van Bedaffair bedden en matrassen van natuurlijke materialen. Bedaffair probeert de natuurlijk kringloop van onze aarde te begrijpen en te respecteren. Daarom werken wij uitsluitend met ecologische en biologische materialen. Toen wij startten waren wij de eerste die biologisch gecertificeerd katoen gingen verwerken in matrassen. Toen waren we pioniers, tegenwoordig zien we dat 'groene producten' meer en meer algemeen wordt.

De collectie natuurlatexmatrassen en eco matrassen die we hebben samengesteld zijn bovenal betaalbaar. Bedaffair kiest voor betaalbare eco matrassen zodat meer mensen gezond en schoon kunnen slapen. Een ander kern thema van onze collectie matrassen is de variaties in onze bedden. Wij geloven niet in "één bed voor iedereen". Daarom vindt u in ons assortiment een brede keuze aan ecologische en natuurlatex matrassen.

Wilt u graag matrassen proberen thuis? Hulp nodig bij een matras keuze? Proefslapen? Bij Bedaffair kan het!

Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder:

>> Klik hier en vul de vragen van Matras Keuzehulp in. U ontvangt dezelfde dag ons advies

>> Matras advies aan huis. Advies van een échte beddenmaker zullen weinig beddenwinkels u kunnen geven. 
Eigenaar Arend Vaders is al 26 jaar trots ambachtelijk meester-beddenmaker. Hij komt vrijblijvend bij u langs. Voordat hij advies uitbrengt zal hij uw huidige slaapsysteem bekijken, vragen stellen over slaaphouding, eventuele klachten en zal u een advies geven. Ook heeft u de mogelijkheid om thuis matrassen te proberen. 
Maak hier direct een afspraak voor matras advies aan huis >>

>> Proefslapen 60 dagen. Er zijn diverse matrassen in onze collectie waarbij u veilig een keuze kunt maken zonder een miskoop te doen. Naast onze intensieve begeleiding heeft u tussen de 60 - 100 dagen om proef te slapen op een matras. 
Klik hier als u meer wilt weten over proefslapen >>

 

Jaren van ervaring en expertise in ergonomisch design is nodig om matrassen en lattenbodems te creëren zoals uit die vindt in onze collectie. Bij Bedaffair streven we ernaar om onze klanten het allerbeste, in termen van duurzaamheid en verantwoorde productie processen, gecertificeerde biologische natuurlijke materialen en ergonomische overwegingen in design en grondstoffen te bieden.