Natuurlatex matras Vegan

Vegan matras

Natuurlatex matras Basic

Een zuiver latex matras van 100% natuurlatex omhuld met royale lagen biologisch katoen. Bedaffair gebruikt als basis het meest zuivere latex voor uw matras. Natuurlatex heeft hele mooie eigenschappen, veerkracht en puntelasticiteit, die uitstekend tot hun recht komen in de Bedaffair natuurlatex matrassen.

Het Basic matras is 9 cm hoog en heeft een stevig ligcomfort. Vergelijkbaar met een futon matras. Standaard wordt de matras met biologisch katoen omhuld, heeft u een voorkeur voor wol dan kunt u het in het keuzemenu aangeven.

Zuiver latex matras omhuld met royale lagen biologisch katoen

De meeste matrassen waar natuurlatex op staat, bevatten eigenlijk vooral synthetische latex op petroleumbasis. Bedaffair latex heeft Eco Instituut Keulen keurmerk dat garant staat voor duurzaam, milieuvriendelijke en sociale productie. De regelmatige testen laten zien dat onze zuiver latex matrassen voor meer dan 95% uit natuurlatex bestaan. En dat is bijna uniek in de wereld.

Eco Instituut Keulen KeurmerkRainforest Alliance keurmerk FSC duurzaam bosbeheer

Vanaf € 635,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specifaties:

Merk: Bedaffair
Afmetingen: Alle standaard maten en kan in elke maat gemaakt worden.
Kleur:  Off white
Materiaal: Zuiver natuurlatex uit Guatamala
Tijk: Biologisch katoen. kbA gecertificeerd.
Kan plaatselijk worden gereinigd met zachte zeep en minimaal water.
Matrashoogte:  9 cm

Keerbaar: Het matras is keerbaar.
Stevigheid: Stevig
Garantie: 5 jaar op materiaal en fabricage fouten
Ruilen: Ongebruikt en in originele verpakking. 14 dagen op zicht.
Onderhoud: Laat uw matras iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw matras iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Zorg voor een goede beschermning onder uw matras met een matrasbeschermer op uw bedbodem.
Gebruik een goede molton om uw matras, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het matras nooit stofzuigen.
Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger.
Keurmerken: Latex: Eco Instituut Keulen, Rainforest Alliance
Katoen: kbA gecertificeerd (Kontrolliert biologische anbau)

Natuurlatex matras Basic met biologisch katoen

Hard of zacht, fris of lekker warm. Iedereen heeft een andere voorkeur als het gaat om de ideale natuurlatex matras. Met dit zuiver latex matras van Bedaffair kan je kiezen voor een matras die aan je persoonlijke wensen voldoet. Maar wat je ook kiest: je hoeft in ieder geval niet meer wakker te liggen over de prijs. Bedaffair introduceert namelijk de eerste betaalbare zuiver latex matras met biologisch katoen. De natuurlijke materialen in matras Basic dragen bij aan een betere ventilatie, betere ondersteuning tijdens het slapen. Èn de zuiver natuur latex is getest door het Eco Instituut Keulen en vrij van schadelijke en synthetische stoffen.

De Basic eco natuurlatex matras is opgebouwd uit natuurlatex en zachte lagen van kbA gecertificeerd biologisch katoen. Dit zorgt er voor dat vocht optimaal wordt opgenomen en afgevoerd waardoor het matras schoon, droog en fris blijft. Dit betekent dat de gebruiker van het matras altijd droog en comfortabel slaapt.

De matrashoes is gemaakt van 100% biologisch katoen. Het zuiver latex matras Basic zorgt voor betere stevige ondersteuning en een optimale ventilatie, wat bijdraagt aan soepele spieren en gewrichten en een goede nachtrust.

Klantreview:

Lees hier de review van Voedzo.nl gebruikerservaring en waardering over het Bedaffair Basic natuurlatex matras.

Vakmanschap

Onze natuurlatex matrassen worden met de hand gemaakt in een kleine ambachtelijke beddenatelier in Duitsland. Natuurlijk komen sommige materialen van ver. Zo wordt de zuivere latex gewonnen in Guatamala en komt de katoen uit Turkije.

Zorgenloos bestellen en gratis thuisbezorgd

Bij Bedaffair kunt u makkelijk online bestellen en betalen en uw bestelling wordt tot de deur afgeleverd wanneer het u uitkomt.

Heeft u vragen?

De keuze van het matras dat bij u past, heeft te maken met meerdere factoren: uw bedbodem, uw gewicht, uw slaaphouding, uw lengte en uw persoonlijke voorkeur. Bedaffair eigenaar en slaapadviseur, Arend Vaders, is voormalig ambachtelijk beddenmaker. Hij geeft in dit artikel tips over de aankoop van een nieuw matras.
Natuurlijk kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken 020 - 3031179 of per email uw vragen stellen. Onze winkel is van dinsdag t/m zondag geopend waar slaapadviseur en ambachtelijk beddenmaker Arend Vaders al uw vragen kan beantwoorden.

Meer informatie
levertijd 4 - 6 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!