Team 7

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Ergonomie wordt vaak verbonden aan stoelen oftewel een ergonomische zitplaats. Team 7 vindt ergonomie net zo belangrijk in de slaapkamer: een ergonomisch ontwikkelde stoel of bureau kan rugproblemen en rugpijn voorkomen. Een ergonomisch ontwikkeld slaapsysteem ook. Wij gaan ervan uit dat u meer tijd doorbrengt op uw matras dan op uw werk.

Als dit niet zo is, dan is het wellicht nog belangrijker om een ergonomisch geoptimaliseerd slaapsysteem te overwegen. De spanning op de tussenwervelschijven is erg hoog in de zitpositie, doordat deze continue belast wordt. De optimale regeneratie of herstel van de ruggewervel neemt normaliter plaats tijdens onze slaap. En geoptimaliseerd ergonomisch, horizontale ondersteuning van de ruggewervel helpt de tussenwervelschijven om zich weer met vocht te vullen en zich te stretchen en het geeft uw rug de kans om zich weer 'op te laden’. Dit is van essentieel belang, hoe beter de matras het lichaam ontvangt, hoe beter het herstel van de ruggewervel tijdens de slaap.

Het Team 7 AOS slaapsysteem bestaat uit vier verschillende elementen. Bij de productie van het Team 7 slaapsysteem wordt zeer sterk de nadruk gelegd op het gebruik van natuurlijke duurzame materialen. Hout, natuurlatex, tencel, scheerwol en de bijbehorende keurmerken verzekeren u van een gezond slaapsysteem dat vrij is van schadelijke stoffen.