Pocketvering matrassen

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Handgemaakt in Nederland

Onze pocketvering matrassen worden ambachtelijk gemaakt. Puur handwerk uit Nederland: onze pocketvering matrassen van natuurlijke materialen zijn een oer-Hollands product. Met een verrassend goede prijs-kwaliteit verhouding. Bedaffair gebruikt uitsluitend puur natuurlijke materialen zoals scheerwol, biologisch vlas, kameelwol, paardenhaar en 100% katoen. De natuurlijke eigenschappen van onze grondstoffen zorgen dat u het nooit te koud noch te warm heeft in uw bed. De temperatuurregulatie en ventilatie van pocketvering matrassen van natuurlijke materialen is buitengewoon. 

Uw gegarandeerde zekerheid als u kiest voor een SKOON bed of matras:

- 25 jaar garantie op veer- en constructiebreuk
- Uitsluitend 100% natuurlijke materialen, voorzien van duurzame keurmerken zoals GOTS
- Proefslaap mogelijkheid, binnen 3 maanden kunnen wij de veerkern van het matras voor u wijzigen tegen kostprijs

Duurzaam en gezond slapen op natuurlijke materialen

Daarnaast hebben de materialen die wij in de pocketvering matrassen gebruiken, een lange levensduur. Natuurlijke materialen verpulveren niet, ze zijn niet milieubelastend en dragen bij aan uw gezondheid. Bedaffair werkt samen met Skoonbeds.nl en maakt met vakmanschap een persoonlijk bed voor u. Ieder mens is anders van bouw, slaapgewoonten, lengte en proporties, daarom is elk eco Bedaffair pocketvering matras uniek. Aanpassing in lengte, breedte, vorm en hoogte vormt geen probleem. U heeft ruime keuze in meubelstoffen. Een eco pocketvering matras gemaakt van puur natuurlijke materialen.
Krachtig, gezond en duurzaam!

Persoonlijk slaapcomfort

Kies uw persoonlijk slaapcomfort: zowel onze natuurlijke pocketveermatrassen als onze natuurlatex matrassen zijn geschikt voor een boxspring.
Kom eens langs in onze showroom te Heemsterde (Haarlem), (gratis en ruim parkeren voor de deur) of bestel direct online via onze webshop.