Vegan matrassen

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina

Vegan matrassen - Diervriendelijke matras kopen?

Ben je op zoek naar matrassen die volledig diervriendelijk en vegan zijn? Bedaffair is de keuze in plantaardige matrassen enorm groot. Als grootste duurzame  beddenwinkel in de Benelux bieden wij tientallen matrassen aan die gemaakt zijn van natuurlatex, tencel, katoen en hennep.

Welke natuurlijke plantaardige materialen zijn er?

Natuurlatex matrassen
De natuurlatex matrassen van het merk Bedaffair en in onze collectie zijn gemaakt van 100% natuur rubber. Belangrijk om te weten want een natuurlatex matras mag in Nederland al natuurlatex genoemd worden bij slechts 40% natuurrubber, waarbij 60% olie (synthetisch latex) is verwerkt. In Bedaffair's 800 m2 winkel en in onze webshop vind je tientallen natuurlatex matrassen in alle maten en diverse stevigheid, zodat we voor iedereen de perfecte comfortabele vegan matras hebben.

Nog veel meer vegan matrassen! - Ook keuze in kokos, zeegras en hennep matrassen

Naast natuurlatex matrassen biedt Bedaffair kokos, zeegras en hennep matrassen. Shop of oriënteer je alvast online of kom gezellig langs om uitgebreid proef te liggen en te voelen hoe een natuurlatex, kokos, zeegras of hennep matras voelt. De koffie, thee, waterkefir of kombucha hebben we voor je klaar staan!

Ecologische en op schadelijke stoffen geteste matrassen van Bedaffair

Wie een vegan levensstijl heeft, vindt duurzaamheid, ecologie en diervriendelijkheid gewoon belangrijk. Ook bij Bedaffair hechten wij daar veel waarde aan. Wij waren niet voor niets het allereerste beddenmerk dat biologisch en Fairtrade katoen ging verwerken in 2010.

Al 27 jaar lang maken wij lokaal op ambachtelijke wijze ecologische matrassen en bedden. Onze natuurlijke vezels zijn voorzien van duurzame keurmerken zoals GOTS en kbA. Vrij van schadelijke stoffen. Vrij van plastic. Want alleen dan maak je échte impact vinden wij.

500 kilogram aan olie in onze interieurinrichting

Een gemiddeld huishouden heeft 500 kg aan olie verwerkt in meubels, matrassen, bankstellen, stoelen, tapijten en gordijnen in huis staan. Bij Bedaffair vinden we prodcuten gemaakt van olie geen goed idee. Vanaf oliedelving is het dieronvriendelijk, want de olie industrie is schadelijk voor het milieu en enorm vervuilend. Ook is een koudschuim of traagschuim matras nooit biologisch, het wasemt namelijk (hoge) niveaus van gifstoffen uit. De felle ontbranding van dit type matrassen is eveneens een groot gevaar waar het woningbranden betreft.

Veganistisch slapen in een vegan slaapkamer

Echt impact maken doe je met Bedaffair. Onze collectie vegan producten voor slapen en de slaapkamer is groot. Bij Bedaffair vind je 100% vegan dekbedden, kussens, matrassen, toppers, onderdekens plaids, spreien, kleden en meubels. Gemaakt van 100% plantaardige materialen.

Koop het beste vegan matras

Uw vegan matras online kopen? Wij maken het graag gemakkelijk voor u. Bekijk de diverse modellen, verschillende materialen en de verschillen in stevigheid. Kom je er zelf niet uit? Wij staan altijd paraat om je vraag te beantwoorden of om je uitgebreid te helpen in onze 800 m2 showroom bij Haarlem. Op deze wijze kun je een vegan matras kopen die het beste bij jouw lichaamsbouw past en waar je comfortabel en heerlijk op kunt slapen.