Matras SCHLAF-LINE 4 natuurlatex kokos Prolana

Stevig matras SCHLAF-LINE 4 natuurlatex kokos Prolana

Dormiente Matras Natural Eco Komfort Plus

Dormiente Matras Natural Eco Komfort Plus Biologisch

Dormiente Matras Natural Eco Komfort biologisch

Het heerlijke matras van natuurlatex NATURAL ECO KOMFORT van Dormiente is maar liefst 20 cm dik. Een waarborg voor heerlijk Komfort! De matrashoes is gemaakt van biologisch katoen en gewatteerd met biologisch katoen. Hierdoor wordt meer vocht opgenomen en slaap je altijd droog en aangenaam.
Het katoen van alle Bedaffair matrassen zijn nog nooit in aanraking is geweest met pesticiden of andere schadelijke stoffen. En dat is fijn om te weten, als je beseft dat katoen het meest bespoten gewas ter wereld is, na de koffieplant.

Door hergebruik van de natuurlatex vlokken heeft Dormiente een zeer duurzame en milieuvriendelijke matrasproductie opgezet. Dormiente zorgt ervoor dat de natuurlijke grondstoffen optimaal gebruikt worden, waardoor bovendien de NATUREL ECO KOMFORT matrassen een uitstekende prijs - kwaliteit hebben.

Eigenschappen Natural Eco Komfort matras:

- Dikte: ca. 20 cm
- Type: 1-zône matras
- Hardheid: medium flexibel

Gezond, schoon en duurzaam Biologisch katoen Natuurlijke materialen

Vanaf € 899,00
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFATIES VAN HET NATURAL ECO KOMFORT MATRAS:

Merk: Dormiente
Afmetingen: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk neem hiervoor contact met ons op.
Kleur: Off white
Kern: 18 cm 100% natuurlatex met 1 zone
Tijk: Variant 2B, gemaakt van 100% biologisch gebreid katoen, waarbij biologische katoen is meegestikt.
Totale matrashoogte: ca. 20 cm
Geschikt voor: Rugslapers en zijslapers.
Hardheid: Flexibel medium 
Partnerversie: Niet mogelijk

Zorg voor een goede bescherming onder uw matras met een matrasbeschermer op uw bedbodem.

Keerbaar: Het matras is keerbaar.
Garantie: 5 jaar op materiaal en fabricage fouten (waaronder 3 jaar CBW garantie; Bedaffair is erkend lid)
Onderhoud: Laat uw matras iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw matras iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Gebruik een goede molton om uw matras, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het matras nooit stofzuigen.
Keurmerken: Latex: QUL 
Katoen GOTS, kbA gecertificeerd (Kontrolliert biologische anbau), scheerwol, kbT gecertificeerd (Kontrolliert biologische Tierhaltung)

DUURZAAM MATRAS

Het NATURAL ECO KOMFORT matras van Dormiente heeft een uitzonderlijke flexibiliteit en puntelasticiteit dat het hoogste comfort biedt en ook waarborgd. De kern van het Dormiente matras is gemaakt van natuurlatex restproducten. Deze natuurlatex vlokken worden herbruikt en omgezet tot een volwaardig natuurlatex matras kern. Het resultaat: een 1-zône natuurlatex matras met goed en prettig ligcomfort.

VAKMANSCHAP

Dormiente natuurlatex matrassen worden met de hand gemaakt in Duitsland.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

MISSIE DORMIENTE

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
levertijd ca. 0 - 6 weken