Merken

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

De beste ecologische merken

Bedaffair.nl heeft een collectie met de beste ecologische merken bedden en matrassen van heel Europa. Zoals de Duitse topmerken zijn Dormiente, Prolana en Holzmanufaktur. De Oostenrijkse merken Team 7 en Moosburger. En de Nederlandse merken Skoonbeds en Bedaffair. Stuk voor stuk merken welke kwaliteit voor kwantiteit kiezen. En dat betekent ambachtelijke kwaliteit, uniek comfort, vrij van schadelijke stoffen en 100% duurzaam. Kortom slapen op Europees geproduceerde bedden met een trendy design èn een belangrijke meerwaarde. Elk product uit onze collectie wordt met de hand gemaakt. Veelal zelfs per order op maat gemaakt. De kwaliteit is buitengewoon hoog. Zowel ethisch als esthetisch. Bekijk de gehele collectie voor alle ecologische merken en modellen.

Alle bedden en boxspring merken

Het assortiment boxsprings is niet zo uitgebreid als bij de bedden. De eigenaar van Bedaffair, Arend Vaders, is voormalig ambachtelijk beddenmaker geweest. Sinds 1994 heeft hij boxsprings van natuurlijke materialen gemaakt. In 2013 heeft hij, met een reden, de overstap van Zwaag (N-H) naar een eigen winkel te Amsterdam gemaakt. Elke Skoon boxspring wordt op specificatie van Arend met de hand op maat gemaakt in Zuid-Nederland.

De bedden en ledikant merken komen uit Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Holzmanufaktur, Hasena en Team 7 zijn slechts enkele merken uit dit assortiment. In onze collectie vindt u eveneens bedden voor senioren of met een speciale comforthoogte.

Matrassen merken

De collectie eco matrassen bestaat uit Europese merken, met een eigen ambachtelijke werkplaats, en dus van hoge kwaliteit. De prijs van een eco matras variëert van betaalbaar met een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding, tot hoog maar met een onovertroffen kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Skoon is bijvoorbeeld een merk met duurdere matrassen van zeer hoge Nederlands ambachtelijke kwaliteit, waar de matrassen een garantie hebben van maar liefst 25 jaar. Prolana en Dormiente daarentegen hebben een uitgebreide collectie waar de prijs van een matras een lager start bedrag heeft.

Door de diversiteit in de eco matrassen collectie is er bij Bedaffair.nl een matras voor iedereen. Bekijk de collectie matrassen voor het volledige aanbod.