Massief houten bed GONDA Dormiente

Massief houten bed GONDA Dormiente

Dekbed zijde + kameelhaar 4 seizoenen biologisch Prolana

Dekbed zijde + kameelhaar 4 seizoenen biologisch Prolana

4 seizoenen dekbed kameelhaar SIBARI Prolana

Het 4 seizoenen dekbed SIBARI gevuld met kameelhaar is in elk seizoen aangenaam om onder te slapen. Tijdens warme nachten geeft het luchtige zomerdeel van het 4 seizoenen dekbed een aangenaam slaapcomfort. In koelere nachten van de lente en herfst is het lente/herfst deel heerlijk aangenaam. Bij echte koude nachten knoopt u het 4 seizoenen kameelhaar dekbed eenvoudig aan elkaar. Het baby kameelhaar dekbed is luchtiger en lichter dan een scheerwollen dekbed. Kameel haar ademt en reguleert vocht en warmte op een unieke manier zodat u altijd droog en comfortabel slaapt. 

Gevuld met bijzonder zacht baby kameelhaar is het 4 seizoenen dekbed SIBARI van Prolana een echte luxe dekbed. Met een prachtige zacht glanzende biologisch katoen satijn tijk. De tijk is handgemaakt in de ambachtelijke atelier van Prolana en bewerkt met een 'comfort'-stiksel. Zodat het 4 seizoenen dekbed optimaal om uw lichaam drapeert en uw bewegingen moeiteloos volgt.

Biologisch katoen Kameelhaar

Vanaf € 548,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties 4 seizoenen dekbed SIBARI:

Merk: Prolana
Type: Kameelhaar 4 seizoenen dekbed
Vulling: 100% baby-kameelhaar /  ca.1200 gr bij een afmeting van 140x200 cm
Hoes: Biologische katoen satijn
Geschikt voor: iedereen
Maten: Alle standaard maten
Comfort: Luxe, goede drapeerbaarheid, zeer goed warmte- en vochtregulerend.

Onderhoud: Sla uw dekbed iedere ochtend terug. Regelmatig luchten en opschudden.
Gebruik een dekbedovertrek, zodat uw dekbed zo schoon en droog mogelijk blijft.
Wasbaar: Nee
Extra: wordt geleverd inclusief bio katoenen linten om het dekbed aan elkaar te koppelen

De eigenschappen van kameelhaar op een rij:

- Licht en fijn, heerlijk comfortabel 
- Vochtregulerend droog slaapcomfort
- Luxe glanzende katoen satijn tijk 

Het onderhoud van een baby-kamelenhaar dekbed

Lucht uw baby-kamelenhaar dekbed regelmatig (buiten), dan blijft het merkbaar frisser. Luchten is de allerbeste reiniging van dit dekbed. Let daarbij op dat u het niet in de zon hangt, want de katoenen tijk kan ervan verbleken en de kamelenhaar droogt ervan uit.

Baby-kamelenhaar is nog niet wasbaar. Om baby-kamelenhaar wasbaar te maken zijn schadelijke chemicaliën nodig. Mocht er onverhoopt een vlek in de tijk komen, probeer dan eerst de vlek te verwijderen met groene zeep, een ecologische vlekkenverwijderaar van Ecover of Traay of met ossengal zeep.

Hygiëne van het baby-kamelenhaar dekbed

Het dekbed met baby-kamelenhaar is bijzonder hygiënisch, immers hoe droger men ligt of slaapt hoe beter. Bacteriën en huismijt hebben minder kans tot overleven. Ideaal voor huisstofmijt gevoelige mensen.

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Vakmanschap

Alle Prolana dekbedden van natuurlijke materialen worden met de hand gemaakt in de eigen werkplaats in Duitsland vlakbij de Bodensee.

Meer informatie
levertijd Circa 0 - 4 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!