Tencel dekbed zomer biologisch

Tencel dekbed zomer biologisch

Hennep onderdeken verkoelende matrasbeschermer biologisch

Hennep onderdeken verkoelende matrasbeschermer biologisch

4 seizoenen tencel dekbed biologisch

Met een duurzaam tencel dekbed voor het hele jaar heb je het nooit te koud of te warm. Het dekbed is gevuld met 100% plantaardig tencel en biedt optimale ventilatie. Dat betekent dat warmte en vocht perfect gereguleerd wordt. Om elke nacht heerlijk te slapen.

Het Bedaffair tencel of lyocel dekbed bestaat uit twee delen en kunnen door middel van katoenen bandjes aan elkaar geknoopt worden. De Bedaffair tencel dekbedden zijn extra lang, om geen koude voeten te krijgen. Designed by nature. Dat is de focus van Bedaffair.

Tencel kan best warm aanvoelen. Daarom hebben wij het gewicht per dekbed deel zelf goed getest. Resultaat: Een Bedaffair tencel dekbed dat het hele jaar door niet te warm en niet te koud is.

- Meer weten over de eigenschappen van tencel of lyocell? Lees hier meer >

Let op: stiksel van de foto kan afwijken van de originele bodyfit stiksel. 

GOTS biologisch katoen 100% plantaardig

 

Vanaf € 299,00
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIES 4 SEIZOENEN TENCEL DEKBED:

Merk: Bedaffair
Soort: 2-delig tencel (lyocell) lente herfst dekbed
Afmetingen: 140x220 cm, 200x220 cm, 240x220, 260x220 cm
Kleur: Off-white
Warmteklasse: 3 + 4
Warmte type: Voor iedereen, het 4 seizoenen dekbed is aan te passen aan elk seizoen en slaapvoorkeur.
Materialen: Vulling: 100% tencel
Tijk: 100% biologisch katoen
Anti-allergeen: Ja. Bacteriën houden helemaal niet van het gladde oppervlak van de tencel vezel. Hierdoor is de aanwezigheid van huisstofmijt vrijwel uitgesloten
Model: Met speciale bodyfit stiksels

Vulgewicht: 300 + 400 gr/m2
Gewichtsklasse: Medium
Garantie: 3 jaar op constructie en materialen
Levensduur: Tencel dekbedden gaan probleemloos 10 jaar of langer mee als u er goed mee omgaat: regelmatig luchten en opschudden en niet bewaren in een plastic zak.
Onderhoud: Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger, dekbed kan gewassen worden maar in de praktijk zijn ze te groot voor de wasmachine. Dekbed regelmatig luchten.
Keurmerken: Katoen: GOTS

ZACHT & COMFORTABEL 4 SEIZOENEN TENCEL DEKBED

Bedaffair’s 4 seizoenen dekbed van tencel of lyocell, gemaakt van de bast van Eucalyptusbomen, is zwaarder dan dons, maar minder zwaar dan wol. U voelt dat er een dekbed op u ligt, maar u wordt er niet onder bedolven. Tencel is heerlijk warm en aangenaam doordat het zich van nature aanpast aan warmte en kou. Zo ervaart u altijd een aangename temperatuur. Dat is nog eens lekker slapen!

MEER COMFORT MET TENCEL DEKBEDDEN

Alle tencel dekbedden van Bedaffair zijn 2.20 lang. Dus nooit meer voeten die onder het dekbed uitsteken, of een gat waardoor er onaangename koude lucht naar binnen glipt. Bovendien zorgen de speciale bodyfit stiksels ervoor dat het dekbed zich perfect om uw lichaam vormt terwijl u slaapt. Heerlijk!

TENCEL DEKBED ADEMT

Tencel is de nummer één ‘moisture management’. Het neemt snel de warmte van het lichaam aan, ademt en ventileert uitstekend. Tencel dekbedden zijn daarom bij uitstek geschikt voor mensen die veel transpireren. Ter vergelijking: tencel neemt 50% meer vocht op dan katoen. Daar komt nog bij dat het vochtabsorberende vermogen van tencel maakt dat schadelijke bacteriën, schimmels en huisstofmijt zich niet in het dekbed nestelen.

Daarom worden wij gelukkig van natuurlijke materialen en bestaat de collectie van Bedaffair uitsluitend uit natuurlijke materialen. Designed by nature.

MIDDEN TUSSEN WOL EN DONS

Tencel is een plantaardige vezel. Een tencel dekbed is iets zwaarder dan dons, maar lichter dan wol. Het voelt zacht en luxe als zijde, maar is veel sterker en onderhoudsvriendelijk.

BEWUSTE KEUZE

Tencel is een 100% natuurlijke grondstof, vervaardigd uit eucalyptushout uit FSC-bossen. Bij het bleken ervan wordt geen chloor gebruikt. Er komen dus geen schadelijke stoffen in de natuur terecht. Tencel dekbedden zijn op verantwoorde wijze geproduceerd en duurzaam. En bovendien geproduceerd zonder dat er dieren aan te pas komen. En is dus ook geschikt voor iedereen met een Vegan lifestyle. Dat slaapt wel zo zorgeloos!

ANTI-ALLERGEEN

Bacteriën houden helemaal niet van het gladde oppervlak van de tencel vezel. Hierdoor is de aanwezigheid van huisstofmijt vrijwel uitgesloten.

ZORGELOOS BESTELLEN EN GRATIS THUISBEZORGD

Zorgeloos online bestellen of bezoek onze showroom. Bij Bedaffair.nl kunt u makkelijk online bestellen en betalen. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd.

Meer informatie
levertijd ca 0 - 5 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!