Ledikant beuken hout Commci

Ledikant beuken hout Commci

Zomerdekbed katoen biologisch Bedaffair

Zomerdekbed katoen biologisch Bedaffair

Alpenden hout bed Sense metaalvrij

Dit massief houten bed Sense is gemaakt van Alpenden (Arve of Zirbe). Het Alpenden hout bed Sense heeft een eenvoudig design en is 100% metaalvrij. Het bed van massief Alpenden hout is eenvoudig te installeren en de demonteren. Door de aanwezige structuur van het Alpenden hout bed Sense metaalvrij het bijpassende hoofdbord geen verdere bewerkingen.

Alpenden is afkomstig uit de familie van dennenbomen. Het is een zachte houtsoort dat in de tijd een gele verkleuring krijgt.

FSC duurzaam beheerde bossen

Nog %1 beschikbaar

Specificaties:

Merk: Holzmanufaktur
Materiaal: Verkrijgbaar in 8 houtsoorten. Startprijs is gebaseerd op massief kern beukenhout. Het alpenden houten bed is zonder inleg in het hoofdbord.
Afwerking: Biologische olie en hete was van Naturhaus
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte: 35 cm
Hoogte hoofdbord: 42 cm boven de bedombouw. Totaalhoogte 77 cm.

Het massief Alpenden hout bed Sense metaalvrij aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

Gezondheidsvoordelen van Alpenden hout en metaalvrij bed

Fijngevoelige of hoog sensitieve mensen kunnen op storingen van het natuurlijke aardmagnetisch veld reageren. Metaal in bedden kan het electromagnetisch veld verstoren. Hierdoor kunnen electromagnetische velden uit de omgeving 'aangezogen' en verbreed worden, waardoor de electrosmog belasting hoger kan worden en een ontspannen slaap negatief kan beïnvloeden. Doordat alle metalen componenten uit onze metaalvrije bedden zijn verwijderd kunnen in onze metaalvrije bedden geen electromagnetische straling vrij komen noch begeleid worden. Uitrusten begint bij goed slapen.

Het is wetenschappelijk aangetoond door wetenschappers van het HUMAN RESEARCH in Weiz (Oostenrijk) dat slapen in een bed gemaakt van het hout van de Alpenden de slaap bevordert, rustgevend is en de stemming overdag verbetert. Het Alpenden hout van het bed Sense verlaagt de hartfrequentie - en dat is interessant in een maatschappij waar continu stress en tijdsdruk heerst. Alpenden hout in de slaapkamer heeft bewezen dat mensen rustiger en meer ontspannen slapen.

- Lees meer over de alpenden hout >

Onderhoud van Alpenden hout bed Sense metaalvrij

Voor het onderhoud van het massief Alpenden hout bed Sense metaalvrij en nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

Levering en bezorging

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland en, tegen vergoeding, in België. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair in onze grote 800 m2 showroom bezichtigen te Heemstede (Haarlem). Vrij parkeren voor de deur.

Massief houten kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd ca 6 - 8 weken