Elektrisch verstelbare schotelbodem Ergo Natura Z Dormiente

Elektrisch verstelbare schotelbodem Ergo Natura Z Dormiente

Ecologisch matras natuurlatex zeven zone Natural Basic Z7 Dormiente

Ecologisch matras natuurlatex zeven zone Natural Basic Z7 Dormiente

Bank voor achter het bed hout Close-it voeteneind bankje slaapkamer Dormiente

Een handig en prachtig voeteneind bankje voor achter het bed. Met een bank voor achter het bed creëer je extra zitruimte in de slaapkamer. Om 's ochtends je sokken en schoenen aan te doen. Of kleding en magazines neer te leggen en als verlengstuk van je nachtkastje. Het voeteneind bankje Close-it van Dormiente is verkrijgbaar in 7 verschillende houtsoorten. De bank voor achter het bed wordt van massief hout gemaakt en is afgewerkt met natuurlijke olie.

- Afmeting: 40x140x40 cm (hxbxd)
- Optie: zitkussen van 67x40 cm

Vanaf € 649,00
Nog %1 beschikbaar

Specificiaties:

Merk: Dormiente
Type: Bedbankje Close-it
Afmetingen: 40 cm hoog, 140 cm lang en 40 cm diep
Materiaal: massief hout, verkrijgbaar in 10 verschillende houtsoorten
Houtsoorten: kernbeuken, beuken, alpenden hout, eiken/wilden eiken geolied, eiken wit gepigmenteerd, eiken/wild eiken bianco, kersen en noten.
Afwerking: Indien niet in wit is het hout met natuurlijke olie behandeld.
Optie: Zitkussen, verkrijgbaar in divese dessins en kleuren (kleurstalen aanwezig in de showroom).

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij. 

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken