Nachttafel hangend STEXX aanpasbaar hout bed plankje Dormiente

Nachttafel hangend STEXX aanpasbaar hout bed plankje Dormiente

Katoenen dekbed met kapok extra koel Dormiente

Katoenen dekbed met kapok extra koel Dormiente

Bed Nuveo massief beuken hout metaalvrij Dormiente

Zeer betaalbaar en volledig metaalvrij Dormiente bed: Nuveo. Het Dormiente bed wordt gemaakt van 1e klas massief beuken hout in de eigen meubelmakerij van Dormiente in Duitsland. De massief houten delen van het Nuveo bed zijn eenvoudig in elkaar te steken. Er komt geen schroef of hamer aan te pas. Een leuk, praktisch en 100% ecologisch metaalvrij bed voor een wel heel aangename prijs.

Personaliseer naar jouw wensen

Het Dormiente bed Nuveo kun je makkelijk naar je wensen vorm geven. Maak het bed helemaal af met een bedplankje als nachtkastje. En als je graag leest of tv kijkt in bed, zijn er de stabiele insteek rugleuningen. Deze zijn verkrijgbaar aan 1 stuk (over de lengte van het bed) of als kleinere losse (zie afbeelding).

- De genoemde prijs is het Nuveo bed zonder rugleuningen en nachttafeltje.
- Extra: Vanwege de houten verbinding kan het bed meer kraken, dit kan worden verholpen worden door de delen met zeep te behandelen.

Metaalvrij en geschikt voor slapen conform bouwbiologie  Gezond en duurzaam slapen

Vanaf € 749,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties van massief beuken Nuveo bed Dormiente:

Merk: Dormiente
Materiaal: Massief beuken hout
Afwerking: Biologische olie
Keurmerk: FSC / PFSC
Herkomst: Duitsland

Afmeting bed: Alle standaard maten. Afwijkende maten op aanvraag.
Hoogte frame: 32 cm
Inlegdiepte: 7 cm
Hoogte frame + hoofdbord: 83,5 cm
Extra: metaalvrij

Optioneel:
Afmeting insteek rugleuning: 40x60 cm
Afmeting aanhang nachttafeltje Nuveo: 40x40 cm

Het Dormiente bed Nuveo aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

Onderhoud van het beuken houten bed

Voor het onderhoud van het beukenhouten bed en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij. 

Meer informatie
levertijd ca 8 - 10 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!