Bedaffair

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 53

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 53

per pagina

Bedaffair

Sinds 1994 hebben de eigenaren van Bedaffair, Marjolein en Arend, veel pionierswerk gedaan op het gebied van ecologische bedden en matrassen. Als eerste in Nederland voerden zij, in een familiebedrijf, een ambachtelijke, duurzame boxspring en pocketveer matrassen productie, waar uitsluitend gebruik werd gemaakt van natuurlijke materialen. In 2006 waren zij de allereerste fabrikant die biologisch katoen introduceerden in matrassen en boxsprings, een jaar later werd biologische wol geïntroduceerd.

In 2013 hebben zij het familiebedrijf verlaten en de stap gezet naar een eigen, 800 m2 grote, ecologische beddenwinkel te Heemstede (Haarlem). Diverse duurzame samenwerkingen zijn opgestart met, voor hen reeds bekende, kleine, duurzame, ambachtelijke werkplaatsen in Duitsland en Nederland. De zorgvuldig uitgekozen collectie van het eigen merk Bedaffair, bestaat uit massief houten bedden, boxsprings, pocketveer matrassen, natuurlatex matrassen en toppers.

U vindt de Bedaffair collectie online en in de prachtige winkel te Heemstede (Haarlem). Elk Bedaffair product voldoet 100% aan de eisen en principes van de founders Marjolein & Arend.

Duurzaam en lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland.
100% ecologisch.
100% ambacht.
100% schoon.
Puur Dutch design bedden en buitengewoon comfortabele matrassen.