Bedaffair

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 50

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 50

per pagina

Sinds 1994 hebben de eigenaren van Bedaffair, Marjolein en Arend, veel pionierswerk gedaan op het gebied van ecologische bedden en matrassen. Als eerste in Nederland voerden zij, in een familiebedrijf, een ambachtelijke, duurzame boxspring en pocketveer matrassen productie, waar uitsluitend gebruik werd gemaakt van natuurlijke materialen. In 2006 waren zij de allereerste fabrikant die biologisch katoen introduceerden in matrassen en boxsprings, een jaar later werd biologische wol geïntroduceerd.

Wilt u graag matrassen proberen thuis? Hulp nodig bij een matras keuze? Proefslapen? Bij Bedaffair kan het!

Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder:

>> Klik hier en vul de vragen van Matras Keuzehulp in. U ontvangt dezelfde dag ons advies

>> Matras advies aan huis. Advies van een échte beddenmaker zullen weinig beddenwinkels u kunnen geven. 
Eigenaar Arend Vaders is al 26 jaar trots ambachtelijk meester-beddenmaker. Hij komt vrijblijvend bij u langs. Voordat hij advies uitbrengt zal hij uw huidige slaapsysteem bekijken, vragen stellen over slaaphouding, eventuele klachten en zal u een advies geven. Ook heeft u de mogelijkheid om thuis matrassen te proberen. 
Maak hier direct een afspraak voor matras advies aan huis >>

>> Proefslapen 60 dagen. Er zijn diverse matrassen in onze collectie waarbij u veilig een keuze kunt maken zonder een miskoop te doen. Naast onze intensieve begeleiding heeft u tussen de 60 - 100 dagen om proef te slapen op een matras. 
Klik hier als u meer wilt weten over proefslapen >>

In 2013 hebben zij het familiebedrijf verlaten en de stap gezet naar een eigen, 800 m2 grote, ecologische beddenwinkel te Heemstede (Haarlem). Diverse duurzame samenwerkingen zijn opgestart met, voor hen reeds bekende, kleine, duurzame, ambachtelijke werkplaatsen in Duitsland en Nederland. De zorgvuldig uitgekozen collectie van het eigen merk Bedaffair, bestaat uit massief houten bedden, boxsprings, pocketveer matrassen, natuurlatex matrassen en toppers. U vindt de Bedaffair collectie online en in de prachtige winkel te Heemstede (Haarlem). Elk Bedaffair product voldoet 100% aan de eisen en principes van Marjolein & Arend. Duurzaam en lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. 100% ecologisch. 100% ambacht. 100% schoon. Puur Dutch design bedden en buitengewoon comfortabele matrassen.