Nachtkastje plank UNI bedplankje massief hout Holzmanufaktur

Nachtkastje plank UNI bedplankje massief hout Holzmanufaktur

Kayori dekbedovertrek linnen NIKKO wit

Kayori dekbedovertrek linnen NIKKO wit

Bedplankje CONSOLE hangend nachtkastje aan bed hout TEAM 7

Dit bedplankje CONSOLE van het Oostenrijkse kwaliteitsmerk TEAM 7 is een mooi, praktisch, ruimtebesparend nachtkastje oplossing voor je bed. CONSOLE is een nachtkastje hangend aan de zijde van het bed. Een handig alternatief voor het klassieke nachtkastje. Door de universele vorm is dit TEAM 7 bedplankje makkelijk te combineren met diverse ledikanten en bedden. Dankzij het slimme ontwerp kan het hangend nachtkastje of bedplankje in een handomdraai aan de zijkant van het bed worden bevestigd.

Wie niet veel opbergruimte naast het bed nodig heeft, maar wel een plekje kan gebruiken voor een glas en een boek, zal dit compacte bedplankje of hangend nachtkastje aan het bed op prijs stellen.
Uniek en handig: Een geïntegreerde ledverlichting is als optie verkrijgbaar voor wie graag leest in bed of gewoon een bedlampje wenst.

Het bedplankje wordt speciaal voor jou gemaakt, de levertijd is 8 tot 10 weken.

Vanaf € 198,00
Nog %1 beschikbaar

Specificiaties bedplankje CONSOLE:

Merk: Team 7
Afmetingen:
 44 x 30 cm (b x d)
Materiaal: massief hout, keuze uit 11 houtsoorten
Afwerking: plantaardige natuurlijk olie
Leeslampje: 2 Watt, warm wit, 100 x 35 cm
Max. belasting: 10 kg

OOSTENRIJKSE AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd 8 - 10 weken