TEAM 7 Mylon houten design bed met gestoffeerde bedzijden

TEAM 7 Mylon houten design bed met gestoffeerde bedzijden

Holzmanufakur massief houten bed BASIC (8 houtsoorten)

Holzmanufaktur massief houten bed BASIC (8 houtsoorten)

Biologisch katoen dekbedovertrek SILT GRAPHITE satijn Damai Organic

Het dessin van biologisch katoen satijn dekbedovertrek SILT GRAPHITE van Damai Organics is gebaseerd op de natuur. Het biologische dekbedovertrek zie je de verfijnde structuur van gebarsten aarde en zorgt voor een serene rust in de slaapkamer. Het dekbedovertrek is uitgevoerd in 100% biologisch katoen satijn en is verkrijgbaar in drie aardse tinten chalk, graphite en sand.

Lokale productie en geverfd op basis van plantaardige verfstoffen

Damai verwerkt van 100% biologische katoen uit Turkije. De productie vindt eveneens plaats in Turkije. En dat is lokaal geproduceerd als je het vergelijkt met biologische dekbedovertrekken uit India. Bovendien gebruikt Damai Organics voor haar dekbedovertrekken en hoeslakens zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Stoffen zoals formaldehyde worden absoluut niet gebruikt, noch verf met zware metalen. En dat is wel anders met andere aangeboden dekbedovertrekken en hoeslaken.

Het SILT CHALK dekbedovertrek heeft een dubbele instopstrook over de volle breedte. Daardoor zijn de dekbedovertrekken geschikt voor voor dekbedden tot 220 cm lang. Het dekbedovertrek wordt geleverd met bijpassende slopen in de afmeting 60x70 cm.

Alles op een rij:

- 100% biologische bio-satijn
- Zeer huidvriendelijk
- Duurzaam geproduceerd
- Was na was kleurecht
- Wassen tot 60 graden, drogen op lage temperatuur
- Eenvoudig te strijken

Biologisch katoen

Vanaf € 69,95
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties van dekbedovertrek Silt Graphite:

Merk: Damai Organics
Materiaal: 100% biologisch en fairtrade katoen
Kwaliteit: 300 tc katoen satijn
Oorsprong: Turkije
Maten: Overtrek(bxl): 140x200/220, 200x200./220, 240x200/220 en 260x200/220 cm Sloop(lxb): 60x70
Kleur: Silt Graphite / grijs
Model: Dekbedovertrek met instopstrook over de hele breedte, sloop in envelop model
Materialen: 100% biologisch katoen (GOTS certificaat). Vrij van zware metalen, er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van plantaardige verfstoffen.
Voelswaarde: Zacht, aangenaam, luxe
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine, 60 graden kan ook. Mag in de droger. Het ziet er mooier uit als u het strijkt, maar voelt ongestreken even lekker.

Natuurlijk slapen onder dekbedovertrekken Silt

Maak van jouw slaapkamer een rust oord waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de wereld. Slechts structuren, texturen en natuurlijke materialen zijn nodig om ons één te voelen met de natuur. Een verfijnde structuur van gebarsten aarde op het dekbedovertrek Silt van Damai zorgt ervoor dat een serene rust naar de slaapkamer wordt gebracht. Het dekbedovertrek is uitgevoerd in 100% biologisch katoen satijn en is verkrijgbaar in drie aardse tinten chalk, graphite en sand.

Damai Organics

Damai Organics is een Nederlands bedrijf uit Enschede. De eigenaar van Damai doet veel om de Damai collectie van biologisch katoen van de hoogste kwaliteit te maken en op de meest duurzame manier te telen, verven en produceren. Daarom produceert Damai lokaal in Europa.

Dit biologisch katoen satijn dekbedovertrek uit de Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologische verbouwde katoen. Tijdens het verdere productieproces worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Stoffen zoals formaldehyde worden absoluut niet gebruikt. Damai Organic dekbedovertrekken zijn dan ook zeer huidvriendelijk. De dekbedovertrekken van Damai bieden de juiste bescherming voor uw dekbed en voor uw huid.

Inclusief dubbele instopstrook en bijpassende slopen

Damai katoensatijn dekbedovertrekken zijn voorzien van een dubbele instopstrook over de volle breedte. Hierdoor zijn de katoen satijn dekbedovertrekken geschikt voor dekbedden tot 220 cm lang. Damai katoensatijn dekbedovertrekken Blomstra grijs worden geleverd met bijpassende slopen in de afmeting 60x70 cm en zijn eveneens van biologisch katoen.

Meer informatie
levertijd 0 - 3 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!