Prolana wollen dekbed CESENA 4-seizoenen ecologisch

Prolana wollen dekbed CESENA 4-seizoenen ecologisch

Yumeko kinderdekbedovertrek SKY BLUE licht blauw biologisch katoen

Yumeko kinderdekbedovertrek SKY BLUE licht blauw biologisch katoen

Biologisch voedingskussen spelt ecologisch Prolana

Het Prolana voedingskussen is gevuld met biologisch spelt. Dit handige voedingskussen biedt een optimale houding en ondersteuning bij borstvoeding zodat je rug en arm ontlast wordt. Dus dat moeder en kind tijden de voeding een ontspannen houding kunnen aannemen en een heerlijk rustmoment hebben. De vulling van spelt is flexibel en is makkelijk aan te passen naar vorm die je wenst.

Maar al tijdens de zwangerschap kan het biologische voedingskussens van Prolana je verlichting en de juiste steun geven. De meest prettige slaaphouding tijdens de zwangerschap is de zijligging waardoor je buik ontlast wordt. Het voedingkussen gebruik je om te voorkomen dat je lichaam naar voren kantelt. Zodat je in een prettige aangename slaaphouding blijft tot het einde van je zwangerschap.

Het voedingskussen is verkrijgbaar in 20x130 cm 20x190 cm. Een veilig voedingskussen zonder nare stoffen of uitwaseming van VOC's en lekker zacht voor jou, de baby of kind.

Hoes voor het voedingskussen van biologisch katoen

Een passende hoes van biologisch katoen is optioneel verkrijgbaar in off white en lichtblauw.

 Biologisch katoen

Vanaf € 39,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties voor het houten baby ledikant:

Merk: Prolana
Materiaal: Biologisch spelt, kbA
Herkomst: Duitsland

Afmeting voedingskussen: 20x130 of 20x190 cm

Biologisch voedingskussen met spelt vulling

Spelt is wat grover en elastischer dan kersenpitten. De lucht tussen het spelt wordt continue ververst wat een fijne vochtregulatie geeft. Daarnaast heeft spelt een aangename geur en geeft het een prettige warmte. Het voedingskussen met biologisch spelt masseert zachtje de huid en stimuleert de doorbloeding.

Voedingskussen aanpassen en onderhouden

Het verdient aanbeveling om de kussenvulling om de 3-4 jaar te vervangen om een optimaal veerkrachtig, fris en luchtig kussen te behouden. Het biologisch voedingskussen is in de tussentijd eenvoudig buiten of in de vensterbank luchtend weer fris te maken. Zo behoud uw kussenvulling zijn unieke eigenschappen en heeft u er jarenlang slaap en ligcomfort van.

Let op: De spelt vulling mag niet heel nat worden en speltkaf mag niet verwarmt worden.

De duurzame kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een duurzame bijdrage aan uw gezondheid. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Wassen en drogen

Prolana biologisch katoenen kussenhoezen (zonder vulling) en overtrekken kunnen op 30°C gewassen worden en bij drogen aan de (buiten)waslijn (niet in de droger) wordt het weer heerlijk fris.

Meer informatie
levertijd 0 - 3 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!