Katoenen kussen FLEUR nachtrust kruiden biologisch

Katoenen kussen FLEUR nachtrust kruiden biologisch

Damai Organic dekbedovertrek STEN - Mauve

Damai Organic dekbedovertrek STEN - Mauve

Bovenlaken katoen satijn ouderwets laken Damai Organics

Het bovenlaken van Damai Organics is een echte ouderwetse katoenen laken. Gemaakt van de mooiste, hoogwaardige, biologische katoen. De mooie hotelkwaliteit voelt heerlijk aan. De lakens van Damai Organics zijn extra vriendelijk voor de huid. Want Damai gebruikt naast biologisch katoen ook plantaardige verfstoffen. Zo weet u dat dit laken geen zware metalen bevat. Een bovenlaken wordt gebruikt als een extra laagje onder uw wollen deken of als 'hotellaken'. Een hotellaken of ouderwets katoenen laken heeft geen elastiek in de randen zoals een hoeslaken.

Voordelen van een Damai laken

- 100% Biologisch katoen
- Kleurecht
- zacht voor de huid
- Vrij van schadelijke stoffen
- Bijpassende kussenslopen, hoeslakens en dekbedovertrekken verkrijgbaar.

GOTS keurmerk

Vanaf € 55,95
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke eigenschappen van het laken van Damai:

Merk: Damai Organics
Materiaal: 100% biologisch katoen satijn katoen (GOTS certificaat).
Kleur: 8 kleuren. Wit, ivory, sky blue, light grey, grey, antraciet
Kwaliteit: 200 tc percal weving
Oorsprong: Nederland

Model: Laken / bovenlaken
Voelswaarde: Zacht, aangenaam, glad
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine, 60 graden kan ook. Mag in de droger. Het ziet er mooier uit als u het strijkt, maar voelt ongestreken even lekker.
Extra: Aparte maten kunnen ook geleverd worden, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Alle voordelen op een rij:

- 100% biologische bio percal
- 200 tc percal weving biologisch katoen
- Huidvriendelijk
- Duurzaam geproduceerd
- Was na was kleurecht
- Wassen tot 60 graden, drogen op lage temperatuur

Het schone en eerlijke van 100% biologisch katoen

De Damai organics percal hoeslakens bestaan uit 100% biologisch katoen en zijn voorzien van het GOTS-keurmerk. Dit garandeert dat tijdens de hele productieketen is gecontroleerd of de katoen op een biologische wijze is verbouwd, of de katoen op een milieuvriendelijke wijze is verwerkt en of de arbeidsomstandigheden van het gehele productieproces voldoen aan de sociale standaard.

De duurzaamheid van natuurlijke verfstoffen

Damai percal lakens en bovenlakens van biologisch katoen worden op natuurlijke wijze gebleekt en geverfd met plantaardige verfstoffen. Damai Organics percal hoeslakens worden duurzaam geproduceerd. Vriendelijk voor de mensen en beter voor het milieu.

Waarom Damai organic laken kopen?

Damai is een eigentijds en vooruitstrevend bedmodemerk. Wij innoveren, zetten de trend en zijn ons er bewust van hoe wij produceren. Zo zien wij klimaatverandering en het milieuvraagstuk niet als een politieke aangelegenheid, maar een gegeven waarin wij als organisatie onze eigen verantwoordelijkheid nemen. Deze visie heeft geleid tot een schitterende collectie bedmode gemaakt van 100% organic cotton (biologisch katoen). Modieus ontworpen, in prachtige kwaliteiten en duurzaam geproduceerd. Een collectie hoeslakens en dekbedovertrekken waarmee we voldoen aan de sterk toenemende vraag van consumenten voor milieuvriendelijke en duurzaam geproduceerde artikelen. En zonder dat ze hoeven in te leveren op hun eisen ten aanzien van kwaliteit- en design.

Alle producten van Damai Organics bestaan uit 100% organic cotton en zijn voorzien van het GOTS-keurmerk. Dit garandeert dat tijdens de hele productieketen is gecontroleerd of de katoen op een organische wijze is verbouwd. Of de katoen op een milieuvriendelijke wijze is verwerkt en of de arbeidsomstandigheden van het gehele productieproces voldoen aan de sociale standaard. Met dit zuivere, natuurlijke textiel hebben we een prachtige, eigentijdse bedlinnen ontworpen met een eersteklas kwaliteit. Pure weldaad voor elk bed. 

Met Damai Organics hebben wij een collectie hoeslakens en dekbedovertrekken in huis die helemaal voldoet aan de sterk toenemende vraag van consumenten voor milieuvriendelijke en duurzaam geproduceerde artikelen. Zonder dat ze hoeven in te leveren op hun eisen ten aanzien van kwaliteit- en design.

Meer informatie
levertijd ca 7 werkdagen