Damai percal hoeslaken Ivory 180x200 cm

Damai percal hoeslaken Ivory 180x200 cm

Damai dekbedovertrek Whisper Ink

Damai dekbedovertrek Whisper Ink

Compleet bed aanbieding 200x200 cm

Showroom Sale! Een compleet duurzaam ecologisch bed in de afmeting 200x200 cm. Het bed bestaat uit:
- Bedaffair massief houten bed Mika
- Dormiente ergonomische Orthoform Female medium matrassen
- Selecta FR5 lattenbodems

Het Mika bed is handgemaakt in Duitsland van het mooie massieve hardhouten kernbeuken. Kernbeuken kenmerkt zich door de vlammen, waardoor het hout een warme, rustige en interessante uitstraling krijgt.

De Dormiente Orthoform matrassen hebben een kern van natuurlatex. Drukverlagende en ergonomische natuurlijke matrassen dankzij de soepele en zachtere schouder- en heupzônes. De tijk (matrashoes) is gemaakt van 100% biologisch katoen en wasbaar tot 60 graden. Onder de wasbare tijk bevindt zich de biologisch wollen comfortlaag. Wol neemt veel vocht op zonder nat aan te voelen. U slaapt altijd droog en comfortabel. Bovendien kan wol niet schimmelen, reinigt de lucht en is zowel in de zomer als de winter enorm behaaglijk. Dat wordt heerlijk slapen...

De lattenbodems FR5 zijn flexibel en instelbaar in de taille en heup. De geïntegreerde schouderzône werkt drukverlagend op de schouders. Voor een optimale en ongestoorde nachtrust.

Normale prijs € 5.121,00 Speciale prijs € 3.500,00

Specificaties van dit complete bed:

Merk: Bedaffair, Dormiente en Selecta
Materiaal: Massief kern beuken hout, natuurlatex, biologisch katoen en biologische wol
Keurmerk: FSC, QUL, GOTS
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: 200x200 cm
Hoogte uitstap bedzijde: 42 cm
Hoogte hoofdbord: Hoofdbord met open rand: 84 cm
Exclusief: Aanbieding is exclusief bedlinnen, dekbed, plaid, sierkussen en hoofdkussens

Massief kernbeuken ledikant Mika

Het massief houten bed Mika is luxe van eenvoud. Simpele lijnen, heldere vormen en eerlijk materiaal. Puur design dat in werkelijk alle slaapkamers past. Het bed is gemaakt van massief hout uit duurzaam beheerde Duitse wouden. Helemaal met de hand gemaakt. Puur vakmanschap dus. Dat geldt ook voor de geïntegreerde poten van het massief houten bed Mika. Een bijzonder detail van massief houten bed Mika van Bedaffair.

Orthoform matrassen Dormiente

Het 7 zone matras Orthoform Female van Dormiente biedt een uitmuntende flexibiliteit en puntelasticiteit. De 15 cm hoge natuurlatex kern van het matras heeft inkepingen in de schouder- en heupzone. Het ondersteunt het lichaam optimaal en laat schouders en heupen fijn wegzinken. Ideaal voor mensen met klachten aan schouders, heupen of lendenen. De Dormiente matras wordt handgemaakt in Duitsland. Geschikt voor iedereen en met name zij- en rugslapers.

De Natural Classic collectie van Dormiente is een premium natuurlatex matrassen collectie. Ecologisch en handgemaakt waar gezondheid en comfort voorop staan. Ieder Dormiente matras wordt apart gegoten in een mal in Sri Lanka. In Duitsland worden de kernen voorzien van inkepingen om een hogere capaciteit te verkrijgen die elke lichaamsvorm omarmt. De tijken van de Dormiente Classic serie zijn dik en luxe, bovendien bepaalt u welke tijk u wenst en kan het matras gepersonaliseerd worden. Het Dormiente matras Orthoform Female kreeg 99 van de 100 punten bij de LGA kwaliteitscontrole.

Lattenbodem FR5

Dankzij de vlakke constructie is de FR5 lattenbodem buitengewoon stabiel. De zachtere schouderzone maakt het dieper inzakken van de schouderpartij mogelijk. Waardoor de rug een optimale ondersteuning krijg. De dubbele latten in de middenzone van deze lage lattenbodem zijn instelbaar qua stevigheid. De totale hoogte van de Selecta lage lattenbodem is ca. 5 cm.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar