Damai dekbedovertrek Blade Green

Damai dekbedovertrek Blade Green

Damai dekbedovertrek COLOS duurzaam biokatoen

Damai dekbedovertrek COLOS duurzaam biokatoen

Damai dekbedovertrek DEW

Slapen, dromen en ontwaken onder hoge grassen en 'light camel' achtergrond. Het DEW dekbedovertrek van Damai Organics is gemaakt van 100% biologische katoen. Uit liefde voor de natuur en uit liefde voor jou. Zodat je tijdens je slaap niet in aanraking komt met nare chemicaliën en pesticiden.

Het dekbedovertrek heeft een dessin van hoge grassen die verstild staan afgebeeld tegen een 'light camel' achtergrond. Een schoon en prachtig dekbedovertrek dat een serene en warme sfeer geeft in de slaapkamer.

Vanaf € 59,95
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties van dit dekbedovertrek:

Merk: Damai Organics
Type: Dew
Maten: Overtrek(bxl): 140x200/220, 200x200/220, 240x200/220 cm Sloop(lxb): 60x70
Kleur: Light camel en donkerbruin
Model: Dekbedovertrek met instopstrook over de hele breedte, sloop in envelop model
Materialen: 100% biologisch katoen (GOTS certificaat). Vrij van zware metalen, er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van plantaardige verfstoffen.
Voelswaarde: Zacht, aangenaam, luxe
Onderhoud:  Wassen op 40 graden in de wasmachine, 60 graden kan ook. Mag in de droger. Het ziet er mooier uit als u het strijkt, maar voelt ongestreken even lekker.

HET SCHONE EN EERLIJKE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Een dekbedovertrek katoen satijn van Damai organics bestaat uit 100% biologisch katoen en is voorzien van het GOTS-keurmerk. Dit garandeert dat tijdens de hele productieketen is gecontroleerd of de katoen voor het dekbedovertrek op een organische wijze is verbouwd, of de katoen op een milieuvriendelijke wijze is verwerkt en of de arbeidsomstandigheden van het gehele productieproces voldoen aan de sociale standaard.

DE ECO-LUXE VAN NATUURLIJKE VERFSTOFFEN

Damai katoen satijn dekbedovertrekken van biologisch katoen worden op natuurlijke wijze gebleekt en geverfd met plantaardige verfstoffen. Damai Organics katoen satijn dekbedden worden duurzaam geproduceerd. Vriendelijk voor de mensen en beter voor het milieu.

INCLUSIEF DUBBELE INSTOPSTROOK EN BIJPASSENDE SLOPEN

Damai katoensatijn dekbedovertrekken zijn voorzien van een dubbele instopstrook over de volle breedte. Hierdoor zijn de katoen satijn dekbedovertrekken geschikt voor dekbedden tot 220 cm lang. Damai katoensatijn dekbedovertrekken Blomstra grijs worden geleverd met bijpassende slopen in de afmeting 60x70 cm en zijn eveneens van biologisch katoen.

DAMAI ORGANICS

Damai Organics is een Nederlands bedrijf uit Enschede. De eigenaar van Damai doet veel om de Damai collectie van biologisch katoen van de hoogste kwaliteit te maken en op de meest duurzame manier te telen, verven en produceren. Daarom produceert Damai lokaal in Europa.

Dit biologisch katoen satijn dekbedovertrek uit de Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologische verbouwde katoen. Tijdens het verdere productieproces worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Stoffen zoals formaldehyde worden absoluut niet gebruikt. Damai Organic dekbedovertrekken zijn dan ook zeer huidvriendelijk. De dekbedovertrekken van Damai bieden de juiste bescherming voor uw dekbed en voor uw huid.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar