Kayori dekbedovertrek Egyptisch katoen Giza petrol

Kayori dekbedovertrek Egyptisch katoen Giza petrol

Damai Ficus Green dekbedovertrek biologisch katoen

Damai Ficus Green dekbedovertrek biologisch katoen

Damai kussensloop katoen satijn

De duurzame kussenslopen van Damai Organics zijn heerlijk zacht en gerieflijk. De 100% eco kussensloop is gemaakt van het mooiste biologisch en fairtrade katoen satijn. Dat heeft uw vermoeide hoofd 's avonds wel verdiend.

Met een praktische instopstrook, zodat uw kussen in de kussensloop op z'n plaats blijft. Verkrijgbaar in de normale maat, maar ook in vele kleine en extra lange maten. Ze zijn per 2 verpakt.

De duurzame kussenslopen van Damai Organics zijn ongelovelijk schoon. Er worden namelijk geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Dat is lekker slapen!

Biologisch katoen

Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES VAN DE DAMAI KUSSENSLOOP KATOEN SATIJN:

Merk: Damai organics
Type: kussensloop per 2 verpakt
Materiaal: 100 % biologisch katoen satijn (GOTS)
Kleur: diverse kleuren
Maten: vele maten
Wasbaar: ja, tot op 60 graden, drogen op lage temperatuur.
Hypoallergeen: Ja, zeer geschikt voor allergie gevoelige mensen en kinderen.
Keurmerk: GOTS

HET FIJNE VAN EEN SCHOON PRODUCTIEPROCES

Damai Organic gebruikt in het productieproces van deze bio katoen satijn kussensloop geen verfstoffen op basis van zware metalen. Damai werk zoveel mogelijk met plantaardige verfstoffen. Daarnaast wordt formaldehyde absoluut niet gebruikt. Damai organic bio katoen satijn kussenslopen zijn dan ook huidvriendelijk. De duurzame kussenslopen van Damai Organic bieden de juiste bescherming voor uw kussens en voor uw huid.

HET SCHONE EN EERLIJKE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Een kussensloop van Damai organics bestaat uit 100% biologisch katoen en is voorzien van het GOTS-keurmerk. Dit garandeert dat tijdens de hele productieketen is gecontroleerd of de katoen voor de kussenslopen op een organische wijze is verbouwd, of de katoen op een milieuvriendelijke wijze is verwerkt en of de arbeidsomstandigheden van het gehele productieproces voldoen aan de sociale standaard.

DE ECO-LUXE VAN NATUURLIJKE VERFSTOFFEN

Damai katoen satijn kussenslopen van duurzaam biologisch katoen worden op natuurlijke wijze gebleekt en geverfd met plantaardige verfstoffen. Damai Organics katoen satijn kussenslopen worden dus duurzaam geproduceerd. Vriendelijk voor de mensen en beter voor het milieu.

DAMAI ORGANICS

Damai Organics is een Nederlands bedrijf uit Enschede. De eigenaar van Damai doet veel om de Damai bedlinnen collectie van biologisch katoen van de hoogste kwaliteit te maken en op de meest duurzame manier te telen, verven en produceren.

Een biologisch katoen satijn kussensloop uit de Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologische verbouwde katoen. Tijdens het verdere productieproces worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Stoffen zoals formaldehyde worden absoluut niet gebruikt. Damai Organic kussenslopen zijn dan ook zeer huidvriendelijk. Het bedlinnen van Damai biedt de juiste bescherming voor uw kussen en voor uw huid.

Meer informatie
levertijd ca 0 - 5 werkdagen