TEAM7 Massief houten bed LIGHT duurzaam

TEAM7 Massief houten bed LIGHT duurzaam

Hoekbank natuurlijke materialen LOUNGE S 100% eco

Hoekbank natuurlijke materialen LOUNGE S 100% eco

Damai Organic dekbedovertrek SWIFT CREAM

Het katoen satijn dekbedovertrek Swift Cream van Damai Organic is gemaakt van de mooiste biologische katoen. Het straalt één en al rust uit. De aardse kleurtinten en het minimalistische dessin maken dekbedovertrek Swift Cream tijdloos en duurzaam. Het dessin van het Damai Organic Swift dekbedovertrek heeft een handgetekende structuur. Het dekbedovertrek is double-face effect; de achterkant heeft een uni kleur. Wissel van stijl: varieer met de boven en onderkant van het dekbedovertrek.

- Inclusief 1 of 2 bijpassende kussenslopen (afhankelijk van de maat).
- Damai gebruikt geen verfstoffen op basis van zware metalen, maar plantaardige, goedgekeurde verfstoffen.
- Het giftige formaldehyde wordt absoluut niet gebruikt.
- Damai Organic dekbedovertrekken zijn zeer huidvriendelijk.
- Dekbedovertrekken beschermen uw dekbed.

Lees hier meer over het duurzame merk Damai Organic >

GOTS

Vanaf € 59,95
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES DAMAI ORGANIC KATOEN SATIJN DEKBEDOVERTREK:

Merk: Damai organics
Type: Dekbedovertrek inclusief één of twee kussenslopen
Kleur: double face
Materiaal: 100% biologisch katoen
Kwaliteit: 220 tc katoen satijn weving
Instopstrook: Ja
Geschikt dekbed: alle dekbedden inclusief de extra lange tot en met 220 cm.
Wasvoorschrift: Tot 60°C, normaal programma. Drogen op lage temperatuur, wij adviseren echter niet om het overtek in de droger te doen om uw overtrek langer mooi te houden. 
Maten: 140x220 cm, 200x220 cm, 240x220 cm

HET SCHONE EN EERLIJKE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Een dekbedovertrek katoen satijn van Damai organics bestaat uit 100% biologisch katoen en is voorzien van het GOTS-keurmerk. Dit garandeert dat tijdens de hele productieketen is gecontroleerd of de katoen voor het dekbedovertrek op een organische wijze is verbouwd, of de katoen op een milieuvriendelijke wijze is verwerkt en of de arbeidsomstandigheden van het gehele productieproces voldoen aan de sociale standaard.

DE ECO-LUXE VAN NATUURLIJKE VERFSTOFFEN

Damai katoen satijn dekbedovertrekken van biologisch katoen worden op natuurlijke wijze gebleekt en geverfd met plantaardige verfstoffen. Damai Organics katoen satijn dekbedden worden duurzaam geproduceerd. Vriendelijk voor de mensen en beter voor het milieu.

INCLUSIEF DUBBELE INSTOPSTROOK EN BIJPASSENDE SLOPEN

Damai katoensatijn dekbedovertrekken zijn voorzien van een dubbele instopstrook over de volle breedte. Hierdoor zijn de katoen satijn dekbedovertrekken geschikt voor dekbedden tot 220 cm lang. Damai katoensatijn dekbedovertrekken worden geleverd met bijpassende slopen in de afmeting 60x70 cm en zijn eveneens van biologisch katoen.

DAMAI ORGANICS

Damai Organics is een Nederlands bedrijf uit Enschede. De eigenaar van Damai doet veel om de Damai dekbedovertrekken collectie van biologisch katoen van de hoogste kwaliteit te maken en op de meest duurzame manier te telen, verven en produceren.

Dit biologisch katoen satijn dekbedovertrek uit de Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologische verbouwde katoen. Tijdens het verdere productieproces worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Stoffen zoals formaldehyde worden absoluut niet gebruikt. Damai Organic dekbedovertrekken zijn dan ook zeer huidvriendelijk. De dekbedovertrekken van Damai bieden de juiste bescherming voor uw dekbed en voor uw huid.

Meer informatie
levertijd 0 - 7 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!