Katoenen plaid Madeleine 100% katoen 130x170 cm

Katoenen plaid Madeleine 100% katoen 130x170 cm

Damai organic SILT CHALK dekbedovertrek katoen satijn biologisch

Damai organic SILT CHALK dekbedovertrek katoen satijn biologisch

Damai dekbedovertrek DELTA CHALK biologisch katoen satijn

Het Damai dekbedovertrek DELTA CHALK is gemaakt van prachtig biologisch katoen satijn. De zachte kleuren van het marmer dessin dekbedovertrek past in elke slaapkamer. Dekbedovertrek DELTA CHALK wordt geleverd met 1 of 2 kussenslopen afhankelijk van de maat. Over de volle breedte is het dekbedovertrek voorzien van een dubbel instopstrook en hierdoor geschikt tot 220 cm lang.

Zacht voor ons, dubbel zo zacht voor ons milieu

Daarnaast zijn voor de verfstoffen zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen gebruikt. Bovendien is de katoen in de EU verbouwd en het dekbed in de EU gemaakt. En dat is milieuvriendelijker en duurzamer dan biologisch katoenen dekbedovertrekken die in India worden geproduceerd en per schip vervoerd worden. Zeker als je bedenkt dat vrachtschepen op jaarbasis net zoveel zwaveloxiden (SOx) uitstoten als tot wel 50 miljoen auto’s.

Alles op een rij:

- 100% biologische katoen satijn
- Zeer huidvriendelijk
- Duurzaam geproduceerd
- Was na was kleurecht
- Wassen tot 60 graden, drogen op lage temperatuur
- Eenvoudig te strijken

Damai Organics

Vanaf € 69,95
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties van dekbedovertrek Delta Chalk:

Merk: Damai Organics
Materiaal: 100% biologisch en fairtrade katoen
Kwaliteit: 300 tc katoen percal
Oorsprong: Turkije
Maten: Overtrek(bxl): 140x200/220, 200x200./220, 240x200/220 en 260x200/220 cm Sloop(lxb): 60x70
Kleur: Delta Chalk / water stroming dessin krijtwit
Model: Dekbedovertrek met instopstrook over de hele breedte, sloop in envelop model
Materialen: 100% biologisch katoen (GOTS certificaat). Vrij van zware metalen, er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van plantaardige verfstoffen.
Voelswaarde: Zacht, aangenaam, luxe
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine, 60 graden kan ook. Mag in de droger. Het ziet er mooier uit als u het strijkt, maar voelt ongestreken even lekker.

Natuurlijk geïnspireerd dessin bij dekbedovertrekken Delta

De natuur – dieren, water, planten, aarde - het leeft in nauw verband met elkaar. We weten dat water is waar het allemaal begint, we kunnen er niet zonder en zullen er altijd mee verbonden zijn. Als je naar water in zijn natuurlijke habitat kijkt, dan zie je dat het zijn eigen weg kiest, zijn eigen stroom, het vormt zijn eigen rivier. En dat is iets wat Damai heeft weten te vertalen op het – in 100% biologisch katoen-satijn uitgevoerde - dekbedovertrek Delta. Een dekbedovertrek waarmee je op originele wijze de natuur naar je slaapkamer haalt.

Damai Organics

Damai Organics is een Nederlands bedrijf uit Enschede. De eigenaar van Damai doet veel om de Damai collectie van biologisch katoen van de hoogste kwaliteit te maken en op de meest duurzame manier te telen, verven en produceren. Daarom produceert Damai lokaal in Europa.

Dit bio-satijn dekbedovertrek uit de Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologische verbouwde katoen. Tijdens het verdere productieproces worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Stoffen zoals formaldehyde worden absoluut niet gebruikt. Damai Organic dekbedovertrekken zijn dan ook huidvriendelijk. De overtrekken van Damai bieden de juiste bescherming voor uw dekbed en voor uw huid.

Alles op een rij:

100% biologische bio-satijn
Huidvriendelijk
Duurzaam geproduceerd
Was na was kleurecht
Wassen tot 60 graden, drogen op lage temperatuur
Eenvoudig te strijken

Meer informatie
levertijd 0 - 3 weken