Katoen satijn dekbedovertrek WHISPER INK biologisch Damai Organics

Katoen satijn dekbedovertrek WHISPER INK biologisch Damai Organics

Damai dekbedovertrekset SIGNORE FORREST GREEN bio katoen

Damai dekbedovertrekset SIGNORE FORREST GREEN bio katoen

Damai dekbedovertrek SIGNORE OCHRE biologisch

Het dekbedovertrek SIGNORE van Damai is gemaakt van 100% biologische katoen. De prachtige okergele kleur in combinatie met mooie, rustige aardetinten geven een prettig gevoel van cultuur en natuur. Damai's dekbedovertrekken zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en ademend. Door de frisse natuurlijke goud en bruine aardetinten geef je jouw slaapkamer direct een gezellige sfeer.

Het duurzame Nederlandse Damai biedt dekbedovertrekken waarvan de verfstoffen zoveel mogelijk plantaardig zijn en vrij van zware metalen. Het katoen is GOTS gecertificeerd en dus 100% biologisch. Nare chemicaliën zoals het giftige formaldehyde worden absoluut niet gebruikt en dat is wel anders bij de in massa aangeboden dekbedovertrekken.

De Damai dekbedovertrekken hebben een dubbele instopstrook over de volle breedte. Dekbedden tot 220 lang passen daarom prima in deze dekbedovertrekken. De dekbedovertrekken worden geleverd met bijpassende slopen in de afmeting 60x70 cm.

Belangrijke specificaties:

- Verkrijgbaar in 2 kleuren; Forrest green en Ochre
- 100% biologische bio-katoen
- Huidvriendelijk
- Duurzaam geproduceerd
- Was na was kleurecht
- Wassen tot 60 graden, drogen op lage temperatuur
- Eenvoudig te strijken

GOTS gecertificeerd

Vanaf € 49,95
Nog %1 beschikbaar

PRODUCTSPECIFICATIES:

Merk: Damai organics
Type: Dekbedovertrek inclusief één of twee kussenslopen
Materiaal: 100% biologisch en fairtrade katoen percale
Kleur: Ochre / okergeel
Kwaliteit: 200 tc katoen percal
Instopstrook: Ja
Geschikt dekbed: alle dekbedden inclusief de extra lange tot en met 220 cm.
Wasvoorschrift: Tot 60°C, normaal programma. Drogen op lage temperatuur, wij adviseren echter niet om het overtek in de droger te doen om uw overtrek langer mooi te houden.
Maten: standaard en maatwerk is tevens mogelijk

HET SCHONE EN EERLIJKE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Een dekbedovertrek percal katoen van Damai organics bestaat uit 100% biologisch katoen en is voorzien van het GOTS-keurmerk. Dit garandeert dat tijdens de hele productieketen is gecontroleerd of de katoen voor het dekbedovertrek op een organische wijze is verbouwd, of de katoen op een milieuvriendelijke wijze is verwerkt en of de arbeidsomstandigheden van het gehele productieproces voldoen aan de sociale standaard.

DE ECO-LUXE VAN NATUURLIJKE VERFSTOFFEN

Damai percal dekbedovertrekken van biologisch katoen worden op natuurlijke wijze gebleekt en geverfd met plantaardige verfstoffen. Damai Organics percal dekbedden worden duurzaam geproduceerd. Vriendelijk voor de mensen en beter voor het milieu. Eerder schreven we dit artikel over het Nederlandse Damai Organics.

DEKBEDOVERTREK INCLUSIEF DUBBELE INSTOPSTROOK EN BIJPASSENDE SLOPEN

Damai dekbedovertrekken zijn voorzien van een dubbele instopstrook over de volle breedte. Hierdoor zijn de biologisch katoen dekbedovertrekken geschikt voor dekbedden tot 220 cm lang. Een dekbedovertrek van Damai wordt geleverd met bijpassende sloop of 2 slopen van 60x70 cm, afhankelijk of het een 1- of 2-persoons overtrek is.

DAMAI ORGANICS

Damai Organics is een Nederlands bedrijf uit Enschede. De eigenaar van Damai doet veel om de Damai collectie van biologisch katoen van de hoogste kwaliteit te maken en op de meest duurzame manier te telen, verven en produceren. Daarom produceert Damai lokaal in Europa.

Dit biologisch katoen satijn dekbedovertrek uit de Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologische verbouwde katoen. Tijdens het verdere productieproces worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Stoffen zoals formaldehyde worden absoluut niet gebruikt. Damai Organic dekbedovertrekken zijn dan ook zeer huidvriendelijk. De dekbedovertrekken van Damai bieden de juiste bescherming voor uw dekbed en voor uw huid.

Meer informatie
levertijd ca 7 werkdagen