Kussen ECOLUXE PREMIUM 90% ganzendons Bedaffair

Kussen dons ECOLUXE PREMIUM 90% ganzendons Bedaffair

Dekbed tencel lente herfst plantaardig team 7

Dekbed tencel lente-herfst plantaardig TEAM 7

Dekbed 4 seizoenen ECOLUXE PREMIUM ganzendons Bedaffair

Bedaffair introduceert donzen dekbedden gevuld met duurzaam, vederlicht en verantwoord ganzendons. Dit dekbed is geschikt voor alle seizoenen. Zelfs bij krakend koude winternachten is het ECOLUXE PREMIUM dekbed heerlijk warm. Voor koninklijk slapen en een beter geweten. Dat kan alleen onder een ganzendonzen dekbed van Bedaffair.

De prachtige tijk van het ganzendons dekbed DELUXE ECO is gemaakt van Egyptisch geweven biologisch katoen batist. Soepel en zacht: uniek in Nederland.

- op voorraad en snel bij u thuis bezorgd

Meer weten? Lees hier over het dierenwelzijnskeurmerk Downpass >>
Onderzoek: dons is 97% milieuvriendelijker en beter voor het klimaat dan polyester (synthetisch dekbed) >>

Downpass certficaat      

Vanaf € 679,00
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN GANZENDONS DEKBED DELUXE ECO:

Merk: Bedaffair
Materiaal: Ganzendons, 100% batist biologisch katoen
Warmteklasse: 3 + 4
Geschikt voor: 4 seizoenen
Maten: 140x220 cm, 200x220 cm, 240x220 cm
Soort: 2-delig 4 seizoenen 90% witte Poolse ganzendons dekbed

Vulgewicht:

140x220: 400 + 300 g
200x220: 600 + 450 g
240x220: 725 + 525 g

Het vulgewicht + grootte van de donsvlok is bepalend voor de isolatie en warmte beleving. Eenden bijvoorbeeld hebben een veel kleinere donsvlok dan een gans. Een ganzendons dekbed (gevuld met relatief grote donsvlokken) heeft dus minder vulling (=lichter) nodig dan een dekbed van een eendendons (met relatief kleine donsvlokken). Daarom is de warmteklasse de belangrijke aanduiding voor welk seizoen, type mens of koude het dekbed geschikt is.

Kleur: Wit
Model: 4 seizoenen: cassette
Gewichtsklasse: Licht
Levensduur: Ca. 8-10 jaar
Onderhoud: Volg de onderhoudstips van Bedaffair. Dekbed dagelijks opschudden. Het dekbed kan in de wasmachine tot 60 graden, wij adviseren 40 graden. Dan in de droger met 2 of 3 tennisballen. U kunt het dekbed ook laten stomen/wassen bij de stomerij.

Handgemaakt vakmanschap

Het biologische 4 seizoenen 90% witte ganzendons dekbed DELUXE ECO wordt op traditionele wijze gemaakt in Nederland. DELUXE ECO 4 seizoenen ganzendons dekbed behoort tot de top op het gebied van donzen dekbedden. Ganzendons is een natuurproduct en heeft niet te evenaren eigenschappen zoals warmte regulatie en ventilerend vermogen. De witte ganzendons is grootvlokkig, volgroeid en bezit de hoogst mogelijke vulkracht en dat is vaak anders bij goedkope donsdekbedden uit Azië en China.

Model en stikwijze

Het 4 seizoenen ganzendons dekbed DELUXE ECO bestaat uit diverse vakjes (cassettes). Elk vakje wordt met de hand op ambachtelijke wijze gevuld. Door deze techniek blijft het ganzendons perfect op zijn plaats. Indien nodig kan het 4 seizoenen dekbed DELUXE ECO bijgevuld worden met ganzendons.

De tijk van 4 seizoenen ganzendons dekbed

De tijk van het 4 seizoenen ganzendons dekbed DELUXE ECO is gemaakt van geweven biologisch katoen batist. Deze combinatie van hoogwaardig 4 seizoenen ganzendons en heerlijk zacht biologische batist zorgen voor de soepele drapeerbaarheid.

Koppelbaar

De 4 seizoenen ganzendons dekbedden DELUXE ECO zijn voorzien van knoopsgaten. Met behulp van manchetknopen kunt u de ganzendons dekbedden eventueel aan elkaar koppelen tot de voor u ideale uitvoering. Zo kunt u het hele jaar, in alle seizoenen, genieten van een ganzendons dekbed.

Diervriendelijk dons dekbed

Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.

Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!