4 seizoenen dekbed kameelhaar SIBARI Prolana

4 seizoenen dekbed kameelhaar SIBARI Prolana

Yoga mat eco bio katoen en scheerwol Prolana

Yoga mat eco bio katoen en scheerwol Prolana

Dekbed zijde + kameelhaar 4 seizoenen biologisch Prolana

Dit unieke 4 seizoenen dekbed SIENA/SIBARI heeft 2 verschillende vullingen. Het zomerdekbed is gevuld met verkoelend en luchtig wild zijde. Het lente - herfst deel is gevuld met zacht, warm en ademend kameelhaar. Samen vormen beide dekbedden een heerlijk aangename warmte bij zeer koude nachten. Door katoenen bandjes zijn de dekbedden makkelijk aan elkaar te knopen.

De speciale Prolana-comfort stiksel laat het 4 seizoenen dekbed optimaal drapeerbaar. Het SIENA/SIBARI dekbed valt dus zeer soepel om u heen en volgt uw bewegingen. Slapen onder dit heerlijke dekbed met de zacht glanzende biologisch katoen satijnen tijk wordt pure luxe en buitengewoon comfortabel.

Prolana gebruikt uitsluitend Ahimsa zijde als vulling voor dekbedden. Bij Ahimsa wildzijde worden de cocons pas geraapt nadat de zijdevlinder de cocon heeft verlaten. Op deze manier wordt de rups van de zijdevlinder niet gedood om zijde te verkrijgen.

kameel haar Biologisch katoen 

Vanaf € 548,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties 4 seizoenen dekbed SIENA / SIBARI:

Merk: Prolana
Type: 4 seizoenen dekbed
Delen: zomerdekbed gevuld met zijde, lente herfst dekbed gevuld met kameelhaar
Vulling: 100% baby-kameelhaar /  ca.1200 gr bij een afmeting van 140x200 cm
Hoes: Biologische katoen satijn
Geschikt voor: iedereen
Maten: Alle standaard maten
Comfort: Luxe, goede drapeerbaarheid, zeer goed warmte- en vochtregulerend.

Onderhoud: Sla uw dekbed iedere ochtend terug. Regelmatig luchten en opschudden.
Gebruik een dekbedovertrek, zodat uw dekbed zo schoon en droog mogelijk blijft.
Wasbaar: Nee
Extra: wordt geleverd inclusief bio katoenen linten om het dekbed aan elkaar te koppelen

De eigenschappen van kameelhaar en zijde op een rij:

- Licht en fijn, heerlijk comfortabel 
- Vochtregulerend droog slaapcomfort
- Luxe glanzende katoen satijn tijk
- Zijde is zeer huidvriendelijk
- Verkoelend
- Zeer licht

Diervriendelijke zijden dekbedden

De Prolana zijden dekbedden zijn gemaakt van 100% Ahimsa wildzijde. Dat betekent een 100% diervriendelijk zijden dekbed. Bij Ahimsa wildzijde worden de cocons pas geraapt nadat de zijdevlinder de cocon heeft verlaten. Op deze manier wordt de rups van de zijdevlinder niet gedood om zijde te verkrijgen. En dat is wel anders bij andere aanbieders van zijden dekbedden.

Het onderhoud van een baby-kamelenhaar dekbed

Lucht uw baby-kamelenhaar dekbed regelmatig (buiten), dan blijft het merkbaar frisser. Luchten is de allerbeste reiniging van dit dekbed. Let daarbij op dat u het niet in de zon hangt, want de katoenen tijk kan ervan verbleken en de kamelenhaar droogt ervan uit.

Baby-kamelenhaar is nog niet wasbaar. Om baby-kamelenhaar wasbaar te maken zijn schadelijke chemicaliën nodig. Mocht er onverhoopt een vlek in de tijk komen, probeer dan eerst de vlek te verwijderen met groene zeep, een ecologische vlekkenverwijderaar van Ecover of Traay of met ossengal zeep.

Hygiëne van het baby-kamelenhaar dekbed

Het dekbed met baby-kamelenhaar is bijzonder hygiënisch, immers hoe droger men ligt of slaapt hoe beter. Bacteriën en huismijt hebben minder kans tot overleven. Ideaal voor huisstofmijt gevoelige mensen.

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Vakmanschap

Alle Prolana dekbedden van natuurlijke materialen worden met de hand gemaakt in de eigen werkplaats in Duitsland vlakbij de Bodensee.

Meer informatie
levertijd ca 3 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!