Holzmanufakur massief houten bed BASIC (8 houtsoorten)

Holzmanufaktur massief houten bed BASIC (8 houtsoorten)

TEAM 7 Natuurlatex matras CLASSIC 21 zeven zone bio eco

TEAM 7 Natuurlatex matras CLASSIC 21 zeven zone bio eco

Design bed hout ANIO Holzmanufaktur

Kalm, cozy, modern en zacht: dat zijn de ingrediënten van het design bed in hout ANIO. Het prachtige design van de ambachtelijke meester meubelmakers van Holzmanufaktur is een echte eye  catcher in elke slaapkamer. Het hoofdbord swingt met een vriendelijke boog richting de grond. De elegante lijnen veranderen en vormen uiteindelijk een mooie stevige bedpoten. Het gehele hoofdbord lijkt gemaakt uit een stuk en dankzij de kussens belooft het een aangename rust.

Design bed ANIO is niet zomaar een bed van hout. Het is ook een sofa, bioscoop stoel, ontbijt corner en een stil eiland. Dankzij de heerlijke comfortabele rugkussens, uiteraard gemaakt en gevuld met natuurlijke materialen. Vrij van aardolie en schadelijke stoffen. En dat is wel anders bij andere design bedden.

De verfijnde details van het design bed, de prachtige elegantie, het comfort, maken dit bed uniek en een toonbeeld van puur, gepassioneerd vakmanschap.

- Het bed is verkrijgbaar in 7 verschillende houtsoorten.
- Stoffering is mogelijk in stof of leder in diverse kleuren.
- Prijzen zijn gebaseerd of kussens in stof.
- Comfort hoogte is mogelijk, evenals verhoging van de poten.

Lees meer over de herkomst van deze houtsoorten >

Lees meer over ons bezoek aan het merk Holzmanufaktur >

Nog %1 beschikbaar

Specificaties van houten design bed Anio:

Merk: Holzmanufaktur
Type: Anio
Materiaal: Massief hout
Houtsoorten: In 8 verschillende houtsoorten verkrijgbaar. Kernbeuken, beuken, esdoorn, wildeiken, eiken, kersen, wild noten, noten.
Afwerking: Biologische olie en hete was van Naturhaus.
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte: 36 cm (van grond tot bovenkant zijpaneel)
XL: 42 cm
Hoofdbord hoogte: 48 cm (van grond tot bovenkant hoofdbord)
Inlegdiepte: 13, 10, 7 cm
XL: 17, 14, 11 cm

Het houten design bed Anio is exclusief matrassen en lattenbodems.
Massief houten kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Holzmanufaktur

Al meer dan 35 jaar perfectie

Het bedrijf Holzmanufaktur is in 1979 opgericht als meubelmakerscollectief. Het op een menselijke samenwerken met elkaar en het onderling vertrouwen is nog altijd de basis van de gemeenschappelijke scheppingskracht. Op dit moment zijn er meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens, een kokkin en wisselende stagiaires actief bij Holzmanufaktur.

Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap. Voor inspiratie kunt u in onze webshop de collectie bekijken. Ook is er een prachtige brochure beschikbaar.

Onderhoud van massief houten design bedden

Voor het onderhoud van het massief houten design bed Anio en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

Levering en bezorging

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland en België. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze 800 m2 showroom bezichtigen te Heemstede (Zuid Haarlem). Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer vanaf station Hoofddorp of Haarlem.

Meer informatie
levertijd ca 6 - 8 weken