Bed TALOS met houten hoofdbord

Houten bed TALOS met houten hoofdbord Holzmanufaktur

Team 7 nachtkastje Float met lade semi zwevend

TEAM 7 nachtkastje FLOAT met lade semi zwevend

Design bed hout TALOS met gestoffeerd hoofdbord Holzmanufaktur

Het TALOS bed van Holzmanufaktur met zachte gestoffeerde delen, geeft een verfijnd en zacht karakter in de slaapkamer. De massief houten constructie heeft licht gebogen hoeken en subtiele voeten, voor een rustgevende en subtiel karakter. Het authentieke TALOS bed met unieke details is zeer stabiel en creëert rust voor een fijne, diepe slaap. Het riante houten bed wordt volledig ambachtelijk met de hand gemaakt in de Duits meubelmakerij van Holzmanufaktur. Het hout is met liefde veredeld met biologisch olie en hete was. 

Standaard wordt het hoofdbord aan de achterkant netjes afgewerkt met een neutrale stof. Tegen meerprijs is stofferen in dezelfde wollen stof voor bed & hoofdbord mogelijk. (niet mogelijk bij leerkeuze)

Het massief houten bed is in 9 verschillende houtsoorten leverbaar. De massief houten kleurstalen en stofstalen zijn in onze showroom aanwezig.

TIP: bekijk de mooie bedrijfsfilm van Holzmanufaktur waar dit bed gemaakt wordt >

Eigenschappen TALOS bed:
- Verkrijgbaar in 9 houtsoorten
- Hoogte van grond tot bovenkant zijpaneel 18,5 cm
- Naast de Himalana wollen stof kan het hoofdbord (tegen meerprijs) ook in leder gestoffeerd worden.
- Ook kan het TALOS bed met een houten hoofdbord geleverd worden.

Nog %1 beschikbaar

Specificaties van houten bed TALOS met gestoffeerd hoofdbord:

Merk: Holzmanufaktur
Materiaal: Verkrijgbaar in 9 houtsoorten. 
Massief houten kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.
Afwerking: Biologische olie en hete was van Naturhaus
Keurmerk: PEFC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte van grond tot bovenkant frame: 39 cm
Hoogte hoofdbord: 80 cm boven de bovenkant van het frame

Het massief houten bed TALOS aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

STOFFERING HIMALANA® - Fair Trade wol uit het Himalaya hooggebergte

De stoffering van het massief houten bed TALOS is gemaakt van Himalana® wol. Himalana is de eerste gecertificeerde biologische en fair trade wol uit Tibet. De schapen leven in de Indiase Sangla vallei in de Himalaanse hooggebergte niet ver van de Tibetaanse grens. Het Himalana® wol project combineert biologische certificering, Fair Trade, natuurbescherming, milieuvriendelijkheid en de economie van het traditionele leven in de Himalaya. De Himalaanse schaap is een ras dat een diversiteit aan wol types bezit van uitmuntende kwaliteit. Himalana® wol is enorm veelzijdig en kan voor een breed aantal producten worden gebruikt. Zoals kleding, stoffering en tapijten.

HOLZMANUFAKTUR

Al meer dan 35 jaar perfectie

Het bedrijf Holzmanufaktur is in 1979 opgericht als meubelmakerscollectief. Het op een menselijke samenwerken met elkaar en het onderling vertrouwen is nog altijd de basis van de gemeenschappelijke scheppingskracht. Op dit moment zijn er meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens, een kokkin en wisselende stagiaires actief bij Holzmanufaktur.

Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap. Voor inspiratie kunt u in onze webshop de collectie bekijken. Ook is er een prachtige brochure beschikbaar.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken