Damai kussensloop katoen satijn biologisch

Damai kussensloop katoen satijn biologisch

Ronde bijzettafel DONNA massief hout Holzmanufaktur

Ronde bijzettafel DONNA massief hout Holzmanufaktur

Design bijzettafel rond MARTO massief hout

De design bijzettafel MARTO is niet zo maar een ronde bijzettafel. En dat zie je aan de unieke, metaalvrije constructie en de hoogwaardige ambachtelijke kwaliteit. Veredeld met natuurlijke biologisch oliën. En handgemaakt door een vakkundige Duitse meubelmaker. Dus niet zomaar een bijzettafeltje uit China van goedkoop fineer, waar het giftige formaldehyde uitwasemt.

Voor de MARTO design bijzettafel heb je vast een mooi plekje in je huis. Het 2,6 cm dikke, massief houten, blad is aan de onderkant vakkundig gefreesd. Zo hoeven de poten eenvoudig en snel met de (bijgeleverde) rubberen hamer op hun plek getikt te worden. Er is dus verder geen schroefje nodig. De ronde bijzettafel van massief hout MARTO is als bijzettafel te gebruiken, maar natuurlijk ook als een leuk en origineel nachtkastje.

Eigenschappen bijzettafel Marto:

Verkrijgbaar in 8 verschillende houtsoorten
Hoogte: 45 cm
Doorsnede blad: 50 cm

Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES RONDE BIJZETTAFEL MARTO:

Merk: Holzmanufaktur
Type: bijzettafel Marto
Afmetingen: 45 cm hoog, doorsnede tafelblad 50 cm
Materiaal: massief hout
Dikte hout: 2,6 cm
Houtsoorten: kernbeuken, beuken, esdoorn, wild eiken, eiken, kersen, noten wild en noten.
Afwerking: natuurlijke olie en warme was
Extra: wordt geleverd met rubberen hamer en onderhoudset van natuurlijke olie.

HOLZMANUFAKTUR

Al meer dan 35 jaar perfectie

Het bedrijf Holzmanufaktur is in 1979 opgericht als meubelmakerscollectief. Het op een menselijke samenwerken met elkaar en het onderling vertrouwen is nog altijd de basis van de gemeenschappelijke scheppingskracht. Op dit moment zijn er meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens, een kokkin en wisselende stagiaires actief bij Holzmanufaktur.

Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap. Voor inspiratie kunt u in onze webshop de collectie bekijken. Ook is er een prachtige brochure beschikbaar.

ONDERHOUD VAN MASSIEF HOUTEN DESIGN TAFELS EN BIJZETTAFELS

Voor het onderhoud van het massief houten design tafels en bijzettafels, bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

LEVERING EN BEZORGING

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland en België. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze 800 m2 showroom bezichtigen te Heemstede (Zuid Haarlem). Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer vanaf station Hoofddorp of Haarlem.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken