Biologisch dons hoofdkussen ecoluxe natuur bedaffair

Biologisch dons hoofdkussen ECOLUXE NATUUR Bedaffair

Kussen ECOLUXE PREMIUM 90% ganzendons Bedaffair

Kussen dons ECOLUXE PREMIUM 90% ganzendons Bedaffair

Donzen dekbed biologisch ECO DONS 4-seizoenen Bedaffair

Bedaffair introduceert donzen biologische dekbedden gevuld met verantwoord eendendons. Dit 4 seizoenen dons dekbed bestaat uit twee delen. Het ECO DONS dekbed is het hele jaar door behaaglijk, tot en met de krakend koude winternachten. Voor een prinsheerlijk gevoel en een beter geweten: dons dekbedden van Bedaffair.

Het eendendonzen dekbed ECO DONS heeft een luxe tijk van zijdezacht biologisch batist katoen dat 5x sneller vocht opneemt en 2x sneller loslaat dan andere dekbedden. Dat is heerlijk droog en comfortabel slapen in alle jaargetijden en u weet dat het dons verantwoord is door het Downpass keurmerk.

- Direct leverbaar en snelle bezorging.

Meer weten? Lees hier meer over het dierenwelzijnskeurmerk Downpass >>
Onderzoek: dons is 97% milieuvriendelijker en beter voor het klimaat dan polyester (synthetisch dekbed) >>

Downpass certificaat      

Vanaf € 389,00
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIE ECO DONS DEKBED:

Merk: Bedaffair
Materiaal: 70% verantwoord eendendons 30% verantwoorde eendenveertjes, biologisch katoen
Warmteklasse: 2+3 = klasse 1 (bestaat uit 2 delen)
Geschikt voor: lente, zomer, herfst en winter
Maten: 140x220 cm / 200x220 cm / 240x220 cm
Soort: 4-seizoenen
Vulgewicht:
140x220 cm: 520 + 350 g
200x220 cm: 740 + 500 g
240x220 cm: 900 + 600 g

Kleur: wit
Materialen: Vulling: Verantwoord 70% eendendons en 30% eendenveertjes
Tijk: 100% biologisch batist katoen 100 Nm
(100 Nm betekent: de draaddikte van de tijk: 1 gram katoen 100 meter lengte.
Model: 4 seizoenen: cassette
Gewichtsklasse: Licht
Levensduur: Ca. 5-8 jaar
Onderhoud: Volg de onderhoudstips van Bedaffair. Dekbed dagelijks opschudden. Het dekbed kan in de wasmachine tot 60 graden, wij adviseren 40 graden. Dan in de droger met 2 of 3 tennisballen. U kunt het dekbed ook laten stomen/wassen bij de stomerij.

HANDGEMAAKT VAKMANSCHAP

Het biologisch dons dekbed ECO DONS wordt op traditionele wijze gemaakt in Nederland. Het verantwoorde eendendons dekbed komt van Europese eenden, Noord-Duitse om precies te zijn. De soepele tijk is gemaakt van 100% biologisch batist katoen met een Nm 100 kwaliteit.

MODEL EN STIKWIJZE

Het biologisch donzen dekbed ECO DONS bestaat uit vakjes. Elk vakje wordt met de hand op ambachtelijke wijze gevuld. Door deze techniek blijft het dons van het dekbed perfect op zijn plaats. Indien nodig kan het biologisch donzen dekbed ECO DONS bijgevuld worden.

ALLEEN BIJ BEDAFFAIR: UNIEKE TEVREDENHEIDSGARANTIE BIJ DONZEN DEKBEDDEN

De donzen dekbedden verkrijgbaar bij Bedaffair worden per vak een voor een gevuld en kunnen dus nagevuld worden. Als u achteraf een te koud donzen dekbed heeft gekocht kan het eenvoudig aangepast worden naar uw wens. Door deze tevredenheidsgarantie bent u zeker van uw ideale warmte isolatie.
Deze tevredenheidsgarantie geldt voor uitsluitend Bedaffair dons dekbedden.

KOPPELBAAR

Bedaffair's dons dekbedden zijn voorzien van knoopsgaten. Met behulp van manchetknopen kunt u de biologisch donzen dekbedden eventueel aan elkaar koppelen tot de voor u ideale uitvoering.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

- Warm en comfortabel licht in gewicht
- Ademend
- Zeer duurzaam door verantwoord dons en tijk van biologisch katoen
- Heerlijk zacht en soepel
- Huidvriendelijk
- Ecologisch verantwoord geproduceerd volgens Öko-Tex Standaard 100
- 100% natuurlijk materiaal en biologisch afbreekbaar
- Alleen bij Bedaffair: unieke tevredenheidsgarantie

DIERVRIENDELIJK DONS DEKBED

Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.

Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar