Tencel dekbed lente - herfst biologisch

Tencel dekbed lente - herfst biologisch

Herbruikbaar mondmasker en wasbaar 95°C biologisch katoen mondkapje

Herbruikbaar mondmasker en wasbaar 95°C biologisch katoen mondkapje

Donzen kussen stevig COMFORT ganzenveren

Een heerlijk stevig kussen. Het kussen COMFORT is gevuld met ganzenveren, waardoor deze stevig en toch nog kneedbaar is. Geschikt voor mensen met een gemiddeld postuur die op hun rug of zij slapen.

De zachte tijk van het hoofdkussen COMFORT is van 100% katoen, gevuld met 1150 gram Europese ganzenveren, van ganzen die gegarandeerd niet levend zijn geplukt. Het veren kussen COMFORT van Bedaffair is gevuld met 100% witte ganzenveren. De veren van het kussen zijn extra gekruld waardoor ze zachter aanvoelen dan een gemiddeld ander veren kussen. De 100% katoenen tijk heeft een stevige keeperbinding. De tijk is huismijt-proof. Het kussen met veren Basic kan op 60 graden worden gewassen en kan in de droger.

Downpass certficaatIDFL documentatiesysteem herkomst ganzendonsZonder schadelijke desinfecteringsmiddelen geproduceerd en dus biologisch afbreekbaarOver Ökotex Over Nomite huismijtproof kussens

Vanaf € 59,95
Nog %1 beschikbaar

Product omschrijving van COMFORT kussen:

Merk: Bedaffair
Type: Comfort ganzenveren
Model: boxkussen
Buitenstof: 100% katoen, ökotex gecertificeerd
Vulling: 100% witte, extra gekrulde, ganzenveren
Lengte: 60 cm
Breedte: 70 cm
Vulgewicht: 1150 g
Stevigheid: stevig
Onderhoud: Dagelijks even opschudden. Af en toe luchten bij niet te vochtig weer en niet in de volle zon. Het veren kussen kan gewassen worden met weinig wasmiddel op maximaal 60 graden. Wij adviseren echter te wassen op 40 graden. In de droger met tennisballen, daarna heel goed opschudden.

Belangrijkste voordelen

- Geschikt voor zijslaper.
- De hoogte van het ganzen veren kussen zorgt dat je hoofd, nek en rug in één lijn en recht liggen zodat je je kan ontspannen.
- Het box model van het ganzen veren kussen zorgt voor meer ondersteuning in de nek.
- Vulling met een groot percentage veren.
- Extra gekrulde veren, waardoor de veren beter in het kussen blijven en zacht aanvoelen.
- geeft veerkracht en transporteert vocht.
- Buitenstof van katoen: ademt en helpt het kussen koel en droog te houden.

FIJN, STEVIG KUSSEN VAN GANZENVEREN

Wat is er fijner dan uw vermoeide hoofd 's avonds neer te vlijen op een kussen gevuld met ganzen veren? Ganzen veren geven stevigheid en veerkrachtig aan het kussen. Ook kunnen ganzen veren vocht goed opnemen. Dit lekkere, stevige kussen heeft het formaat 60x70 cm en is geschikt voor voor mensen met een wat groter postuur die op hun zij of rug slapen.

SLAPEN OP GANZEN VEREN

Er gaat niets boven slapen op dons en veren: de kussens zijn licht, stevig, veerkrachtig en lekker comfortabel. De kussens van Bedaffair schudt u 's morgens even op om ze weer perfect in vorm te krijgen. 

MADE IN HOLLAND

De eendendons hoofdkussens worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen. Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere kussens uit China.

Bedaffair werkt samen met een prachtig Nederlands familiebedrijf welke al meer dan 90 jaar traditie heeft in dons en veren en ambachtelijk vakwerk.

ANTI-ALLERGEEN

De tijken zijn extra dicht geweven - ze hebben het Nomite label – en dat is pech voor de huismijt: die komt er niet in. Zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van dons.

DIERVRIENDELIJK DONZEN KUSSEN

Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.

Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar