Onderdeken tencel Team 7

Onderdeken tencel Team 7

Kayori jersey hoeslaken Shizu biologisch katoen

Kayori jersey hoeslaken Shizu biologisch katoen

Dormiente bed BELUGA massief hout (in 10 houtsoorten leverbaar)

Het massief houten bed BELUGA oogt massief. De organische vormen geven het Dormiente bed een zekere elegantie. Daarnaast heeft het houten bed BELUGA een fijne uitstaphoogte van 43 cm. Deze kan overigens optioneel worden verhoogd naar 49 cm.

Het hoofdbord is samengevoegd met het frame waardoor het hoofdbord een goede en stevige stabiliteit heeft. Kortom een prachtig bed waarbij Dormiente goed heeft nagedacht over functie en comfort. Verkrijgbaar in 10 verschillende houtsoorten.

Eigenschappen:

Hoogte: 43 cm (optioneel 49 cm)
Hoogte hoofdbord: 86,5 cm / 91,5 cm bij comforthoogte (vanaf de grond)
Inlegdiepte lattenbodem: 20, 23 cm

Vanaf € 2.599,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties massief houten bed BELUGA:

Merk: Dormiente
Materiaal: keuze uit 10 verschillende houtsoorten (houtstalen aanwezig in onze showroom te Amsterdam IJburg)
Afwerking: Biologische olie
Keurmerk: FSC / PFSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op.
Hoogte: 43 cm
Optie comforthoogte: 49 cm
Hoogte hoofdbord: 86,5 cm / 91,5 cm bij comforthoogte (vanaf de grond)
Inlegdiepte lattenbodem: 20, 23 cm

Het massief houten bed BELUGA aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

Onderhoud van het massief houten bed

Voor het onderhoud van het massief houten bed en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken