Circulair matras GAIA biologisch volledig recyclebaar matras Bedaffair

Circulair matras GAIA biologisch volledig recyclebaar matras Bedaffair

Matras circulair CLIMA COOL biologisch Bedaffair

Matras circulair CLIMA COOL biologisch Bedaffair

Dormiente lattenbodem handverstelbaar BASIC KF beukenhout

De lattenbodem handverstelbaar BASIC KF van Dormiente is van degelijke hoge kwaliteit. De ergonomische handverstelbare lattenbodem heeft een frame van massief beukenhout. De dubbele verende rubberen kappen zijn gemaakt van uiterst duurzaam Hytrel™. Hoogte van de lattenbodem is ca. 7,5 cm.

Het hoofd- en het voeteneinde van de BASIC KF lattenbodem zijn in hoogte verstelbaar in verschillende standen. Daarnaast heeft de lattenbodem de mogelijkheid om de taille en de heup zone eenvoudig harder of zachter in te stellen.

Vanaf € 289,00
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN LATTENBODEM BASIC KF:

Merk: Dormiente
Type: Lattenbodem met 28 latten Basic KF, handverstelbaar
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 7,5 cm beukenhout massief, latten: gelamineerd beukenhout
Latten: 28 gelamineerd beukenhouten latten met 14 dubbele veerelementen
Kappen: rubber
Hoogte: ca. 7,5 cm
Schouder- en lendenzone: ja, schoudercomfortzone en individueel verstelbare lendenzone
Metaalvrij: Ja tot 100 cm breed

VOORDELEN VAN DE 28 LATTEN LATTENBODEM BASIC KF OP EEN RIJ:

- Stabiel, massief, onbehandeld beukenhout frame, hoogte ca 7,5 cmm
- 28 latten in 14 duo veerelementen
- Individuele hardheid verstelling in de lendenzone
- Schoudercomfortzone
- Optie: verstelbaar hoofd- en voeteneinde

VOOR WIE GESCHIKT?

- Mensen die een stabiel, comfortabele lattenbodem wensen met een aangename prijs
- Voor bedden met een geringe inlegdiepte
- Alle matras typen
- Alle ledikanten met draaglatten, die een mogelijkheid hebben van minstens 3 inlegdiepten

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij.

Meer informatie
levertijd ca 6 weken