Prolana matras Ronja Plus

Prolana matras Ronja Plus

Sale Yumeko kussensloop flanel moss green 60x70 cm

Sale Yumeko kussensloop flanel moss green 60x70 cm

Dormiente lattenbodem Physioform Pro S

De lattenbodem Physioform Pro S van Dormiente geeft ultiem slaapcomfort. Deze lattenbodem is geschikt voor iedereen. De Dormiente lattenbodem is namelijk ergonomisch in te stellen zodat naar elke lichaamsvorm of slaaphouding. Meer of minder ondersteuning in de rug of het bekken. Drukverlaging bij de schouders, nek of onderrug. De Physioform Pro S lattenbodem biedt uitzonderlijk comfort voor iedereen.

De rubberen kappen zijn vrij van PVC en weekmakers en bovendien 100% biologisch afbreekbaar.

Vanaf € 499,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties:

Merk: Dormiente
Type: Lattenbodem met draaibare tandemlatten voor een diepe schouderzone
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 11,5 cm beukenhout massief, latten: gelamineerd beukenhout
Latten: 30 gelamineerd beukenhouten latten (8mm sterk) met 15 tandemlatten
Kappen: rubber (biologisch afbreekbaar)
Hoogte: ca. 11,5 cm
Extra: De flexibele kappen zijn vrij van PVC en weekmakers en 100% biologisch afbreekbaar

Bijzondere eigenschappen lattenbodem Physioform Pro S

  • Hoogte in 5 stappen te verstellen bij hoofdzône
  • Maximale drukverlaging schouderzône door draaibare latten
  • Hoogte in 5 stappen te verstellen in taille en onderrug
  • Ideale heup instellingen door draaibare latten
  • Hoogte in 5 stappen te verstellen bij de knie
  • Voeteneinde verstelbaar in verlichte hoogte om vocht uit voeten, enkels en onderbenen terug te laten vloeien of bij gebruik als hoofdeinde bij reflux klachten

Lattenbodem voordelen op een rij

  • Alle tandemlatten zijn individueel instelbaar zowel in drukverlaging als in extra ondersteuning
  • Gepatenteerde draaibare tandemlatten voor extra drukverlaging bij schouders en heupen
  • In hoogte verstelbare tandemlatten gerichte specifieke ondersteuning (hoofd, onderrug, taille, knie, terugvloeien vocht uit voeten, enkels en onderbenen en reflux klachten)

Gepatenteerde ergonomische lattenbodem

De Dormiente lattenbodem Physioform Pro S is genomineerd voor de innovatieprijs Ergonomie 2021. De aanpassingen van de lattenbodem voor de ergonomie van het menselijk lichaam zijn praktisch oneindig. Draaibare en beweeglijke tandemlatten, in hoogte verstelbare latten voor meer ondersteuning, maximale drukverlaging voor de schouders. De Dormiente Physioform Pro S lattenbodems zijn gepatenteerd en wordt als ergonomisch product aanbevolen. De lattenbodem zal zich continue aan uw lichaamsvorm aanpassen, ook als u zich omdraait in bed.

Voor wie geschikt?

De speciale kappen van lattenbodem Physioform S kunnen 360 graden draaien. Dit creeert een unieke schouderzone bij deze lattenbodem. De Physioform S is met name geschikt voor mensen met (zeer) brede schouders of andere bijzondere lichaamsbouw.
Door de kappen 180 graden te draaien wordt de druk bij de schouderzone weggenomen en laat de schouders heerlijk diep wegzinken.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij. 

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken