Essenza Anneclaire Cherry dekbedovertrek duurzaam

Essenza Anneclaire Cherry dekbedovertrek duurzaam

Massief houten kledingkast Dormiente duurzaam milieuvriendelijk

Massief houten kledingkast Dormiente duurzaam milieuvriendelijk

Dormiente rollattenbodem System 1

Deze rollattenbodem van Dormiente biedt een hoger comfort. Doordat de latten omhult zijn met flexibel natuurlatex, biedt deze rollattenbodem uw matras meer comfort en flexibiliteit. Bovendien voelt u nooit meer een hardere rand van de lattenbodem door uw matras heen. De metaalvrije rollattenbodem van Dormiente is eenvoudig op te rollen en makkelijk te vervoeren. 

 

Vanaf € 499,00
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN DE ROL LATTENBODEM FLEXIBEL:

Merk: Dormiente
Type: Lattenbodem die oprolbaar is, latten zijn omhuld met 7,5 cm natuurlatex
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Gelamineerd beukenhout, 100% natuurlatex
Latten: 23 gelamineerde beukenhouten latten
Hoogte: ca. 9 cm
Hardheid: soft, medium, firm
Metaalvrij: Ja
Wasbaar: Ja, de hoes is wasbaar tot 60 graden

Rollattenbodem met luxe comfort

Een rollattenbodem van Dormiente wordt vaak gebruikt in ledikanten en bedden waar de inlegdiepte beperkt is. De rollattenbodem System 1 biedt een hoger comfort dan andere rollattenbodems. Want de natuurlatex geeft meer flexibiliteit aan uw matras. Samen met een goed matras uit de collectie van Bedaffair natuurlijk. In de massief houten bedden en ledikanten uit de collectie van Bedaffair passen verschillende rollattenbodems.

Rollattenbodem met 23 beukenhouten latten

De rollattenbodem System 1 van Dormiente heeft 23 beukenhouten latten. Doordat de latten zijn omhuld met flexibel natuurlatex wordt het gewicht goed verdeelt. Bij de meeste Bedaffair massief houten bedden en ledikanten wordt standaard een middenbalk geleverd. Deze zitten bij de prijs van het bed inbegrepen, en wordt bij het bed geleverd bij u thuis.

De basis voor een goede nachtrust thuis of op vakantie

De Dormiente rollattenbodem kunt u zowel thuis als op vakantie gebruiken. Combineer de rollattenbodem met onze natuurlatex matrassen en een eenpersoons of tweepersoonsbed voor een perfecte nachtrust. Of combineer de rollattenbodem met u caravan of camper matrassen en verhoog het slaapcomfort tijdens uw vakantie.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen en slaapproducten bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen en gezonde slaapproducten.

MISSIE DORMIENTE

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, lattenbodems, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden, lattenbodems en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, bedden, lattenbodems en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel, beukenhout en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken