Dormiente Slaapbank ZEDULO 3 Biologisch

Dormiente Slaapbank ZEDULO 3 Biologisch

DEKBEDOVERTREK SHIZU biologisch KATOEN SATIJN blauw Kayori

DEKBEDOVERTREK SHIZU biologisch KATOEN SATIJN blauw Kayori

Dormiente Slaapbank ZEDULO 4 Biologisch

De Dormiente slaapbank ZEDULO, type 4, kan zowel als bank als bed gebruikt worden. De slaapbank heeft een massief beuken houten frame en een 100% natuurlatex zit- / ligvlak. De natuurlatex is omhuld met 100% biologische scheerwol. Op eenvoudige wijze tovert u het bed om in een bed door het simpele uittrekmechanisme. Dormiente vindt dat functionaliteit en kwaliteit hoog aan het vaandel hoort te staan bij haar slaapbanken. Het design van de slaapbank is strak, stijlvol, elegant maar uiteraard ook (stevig) comfortabel. Creëer de slaapbank naar uw wens en maak uw keuze uit één van de vele stoffen en dessins (Max Cotton, Asia Wash, Eton, Sloane, Manzoni, Glenville en Varese). U vindt alle stofstalen bij ons in de showroom.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Naast dat de slaapbank er goed uit ziet, hoogwaardige kwaliteit bevat en functioneel is, staat Dormiente ook bekend om zijn milieuvriendelijke materialen. De materialen waarmee deze slaapbank geproduceerd is zijn getest op milieuvriendelijkheid en schadelijke stoffen. Ook is de slaapbank opgebouwd uit schone, herbruikbare grondstoffen.

Kortom: De slaapbank ZEDULO type 4 van Dormiente is 100% natuurlijk en zorgt daardoor voor de perfecte, ontspannende en gezonde zit-en slaapcomfort. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu.

Alles op een rij:

Afmeting: lengte 200 cm, diepte 80 + 17 cm. 
Ligvlak: 130x200 cm
Zithoogte: 44 cm
Zitdiepte: 60 cm
Hoogte rugleuning: 67 cm

100% natuurlijke materialen Gezond lig- en zitcomfort

Vanaf € 2.519,00
Nog %1 beschikbaar

SPECIFIEKE EIGENSCHAPPEN ZEDULO 4 SLAAPBANK:

Merk: Dormiente
Type: Slaapbank Zedulo 4
Afmeting: lengte 200 cm, diepte 80 + 17 cm.
Ligvlak: 130x200 cm
Zithoogte: 44 cm
Zitdiepte: 60 cm
Hoogte rugleuning: 67 cm

Rugkussens: 2 van 75x45x20 cm
Armleuningkussens: 2 kussens van 80x22x18 cm
Kleuren: ruime keuze in kleuren en designs van de stofstalen Max cotton, Asia wash, Eton, Sloane, Manzoni, Varese en Glenville (beschikbaar in de winkel)
Frame: massief beuken hout
Onderhoud: Gebruik een goede matrasbeschermer, zoals een molton of onderdeken, zodat uw slaapbank zo goed mogelijk droog blijft. Zo gaat uw slaapbank langer mee.

DORMIENTE SLAAPBANK ZEDULO 4

De slaapbank ZEDULO 4 bevat flexibele, zachte comfortabele snippers van natuurlatex omhuld met 100% scheerwol, ook heeft de slaapbank een massief houten frame. Daaarnaast heeft de bank een geoliede kernbeuken voetstuk en is er veel variatie in de stofsoorten om uit te kiezen. Ook bevat de bank een simpel uittrekmechanisme, het is daardoor eenvoudig omvormbaar tot een bed. Het design van het bed is strak, comfortabel en zacht.
Voor deze slaapbank zijn alleen milieugecontroleeerde en herbruikbare grondstoffen gebruikt tijdens het produceren. Alle stoffen zijn 100% natuurlijk en tot in detail verzorgd. Dit zorgt voor een aangename, comfortabele en gezonde zit- en slaapcomfort met hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij. 

Meer informatie
levertijd 4 - 6 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!