Dormiente hoeslaken jersey TITANIUM biologisch katoen

Dormiente hoeslaken jersey TITANIUM biologisch katoen

Hoeslaken extra hoog - dik matras tot 38 cm

Hoeslaken extra hoog - dik matras tot 38 cm

SALE Kashmir wollen dekbed 140x220 cm Dormiente showroom model

Opruiming showroommodel: Kashmir dekbed 140x220 cm. Het Dormiente kashmir of kasjmier dekbed Ladakh is alleen in een all seasons uitvoering verkrijgbaar. Dekbed Ladakh is gemaakt van de fijnste kashmir of kasjmier met een tijk van een zeer luxe en soepele MAKO-batist weving van biologisch katoen.

Kashmir of kasjmier wol is bijzonder fijn, het is het onderhaar van de kashmir geit. Dit waardevolle haar of wol wordt behoedzaam met meerdere laagjes tot een vlies verwerkt. Een kashmir of kasjmier wollen dekbed staat bekend om zijn zeer goede isolatie en de beste opname van vocht cq transpiratie. Daarnaast is kashmir of kasjmier wol flexibeler dan scheerwol. Het dekbed Ladakh van Dormiente valt soepeler om u heen. Ideaal voor mensen die een hogere warmtebehoefte prettig vinden of nodig hebben.

Biologisch katoen  Kashmir geit

Normale prijs € 539,00 Speciale prijs € 319,00

Specificaties:

Merk: Dormiente
Type: Kashmir of kasjmier all seasons dekbed
Afmeting: 140x220 cm
Vulling: 100% kasmir of kasjmier wol /  ca.1200 gr bij een afmeting van 140x200 cm
Hoes: MAKO-batist van biologisch katoen
Geschikt voor: iedereen, in het bijzonder mensen die een hogere warmtebehoefte hebben
Maten: Alle standaard maten (maak uw keuze hieronder)
Comfort: Flexibel en hogere warmte afgifte, warmte- en vochtregulerend.

Onderhoud: Sla uw dekbed iedere ochtend terug. Regelmatig luchten en opschudden.
Gebruik een dekbedovertrek, zodat uw dekbed zo schoon en droog mogelijk blijft.
Wasbaar: Nee
Extra: wordt geleverd inclusief knoopsgaten en drukknopjes (en is daarom combineerbaar met andere dekbedden)

Het onderhoud van een kashmir of kasjmier wollen dekbed

Lucht uw kashmir of kasjmier wollen dekbed regelmatig (buiten), dan blijft het merkbaar frisser. Luchten is de allerbeste reiniging van dit dekbed. Let daarbij op dat u het niet in de zon hangt, want de katoenen tijk kan ervan verbleken en de kashmir of kasjmier wol droogt ervan uit.

Kashmir of kasjmier wol is nog niet wasbaar. Om kashmir of kasjmier wol wasbaar te maken zijn schadelijke chemicaliën nodig. Mocht er onverhoopt een vlek in de tijk komen, probeer dan eerst de vlek te verwijderen met groene zeep, een ecologische vlekkenverwijderaar van Ecover of Traay of met ossengal zeep.

Hygiëne van het kashmir of kasjmier wollen dekbed

Het dekbed met de mix van kashmir of kasjmier wol is bijzonder hygiënisch, immers hoe droger men ligt of slaapt hoe beter. Bacteriën en huismijt hebben minder kans tot overleven. Kashmir of kasjmier wol stoot stof af en bezitten anti-allergische en anti-astmatische eigenschappen.

Dormiente

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

Missie Dormiente

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

Duurzaamheid volgens Dormiente

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!