Design bed STEP-G XL massief hout Holzmanufaktur

Design bed STEP-G XL massief hout Holzmanufaktur

Hoeslaken DERMA DRY® tegen nachtzweten & transpireren 's nachts Dormiente

Hoeslaken DERMA DRY® tegen nachtzweten & transpireren 's nachts Dormiente

Eco boxspring VEGA Special Edition natuurlijke materialen Dormiente

De eco boxspring VEGA Special Edition is een unieke eco boxspring van natuurlijke materialen voor een heel Speciale Prijs. Handgemaakt in de eigen werkplaats van Dormiente. Pure Duitse Pünktlichkeit dus. Èn puur natuurlijk. Dat ziet u en dat voelt u. De 100% natuurlatex matrassen Mediform met biologisch katoenen tijk hebben een fantastisch comfort en zijn omhuld met dikke, zachte lagen biologische scheerwol. Het boxspring frame is gemaakt van massief onbehandeld grenen hout met sterke tandverbinding en opgebouwd met lagen flexibel kokos en verend natuurlatex. Goed om te weten voor diegene die nagenoeg metaalvrij willen slapen.

De VEGA Special Edition is een heerlijk comfortabele eco boxspring van natuurlijke materialen voor een heel aangename prijs. Slaapt u straks buitengewoon lekker?

De eco boxspring VEGA Special Editon aanbieding is inclusief:
- 100% Natuurlatex Mediform matrassen met biologisch katoen tijk 3A. (hardheid keuze matras soft, medium of firm)
- Matrassen zijn dik omhuld met 750 gr/m2 biologische scheerwol
- Massief onbehandeld houten frame met duurzame vingerverbinding
- Hoofdbord
- Massief hardhouten beuken pootjes (keuze uit 2 typen)
- Stoffering (keuze uit 5 kleuren, een foto kunnen wij u toesturen)

Extra: Het is mogelijk een ander matras dan de Mediform te kiezen. Tegen meerprijs zijn alle matrassen uit de collectie Natural Classic en Natural Deluxe leverbaar bij dit product. Heeft u hierover een vraag? Neem gerust contact met ons op >

QUL gecertificeerd  Fair Trade natuurlatex  GOTS gecertificeerd biologisch textiel Streng getest op schadelijke stoffen

Vanaf € 2.949,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties eco boxspring VEGA Special Edition:

Merk: Dormiente
Type: Boxspring Vega Special Edition
Materiaal: Bodem: 500 g/m2 biologische scheerwol, 2,5 cm flexibel gelatexeerd kokos, massief grenen houten frame met vingerverbinding.
Matrassen: 100% natuurlatex Mediform matrassen met biologisch katoenen tijk en gevuld 750 g/m2 biologische scheerwol.
Stoffering: keuze uit 5 kleuren van stofkeuze Asia Wash. Kleurstalen zijn in de showroom aanwezig of vraag de foto's aan bij het Bedaffair team.
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: 140/160/180/200x200/210/220 cm.
Hoogte: bodem 35 cm + matras 17 cm = 52 cm totaal
Hoogte inclusief hoofdbord: ca. 96 cm

Opties met meerprijs:
- Een stevige Mediform matras (firm).
- Andere Dormiente matrassen dan de Mediform matras.
- Meubelpoten in konische vorm.

Goed om te weten: De eco boxspring VEGA Special Edition bezit niet alleen natuurlijke materialen, maar Biologisch gecertificeerde natuurlijke materialen. Gewoon zoals u van Bedaffair gewend bent. Immers, een boxspring van natuurlijke materialen betekent nog niet een boxspring van biologische materialen. Bedaffair ontzorgd; bij ons is elk bed 100% gifvrij.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij. 

Meer informatie
levertijd ca. 6 - 8 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!