Natuurlatex matras SAMAR Comfort Plus ecologisch Prolana

Natuurlatex matras SAMAR Comfort Plus ecologisch Prolana

Natuurlatex matras SAMAR Premium Plus 5 zone eco bio Prolana

Natuurlatex matras SAMAR Premium Plus 5 zone eco bio Prolana

Eco matras SAMAR Premium 5-zone fairtrade biologisch Prolana

Eco matras SAMAR Premium van Prolana is een heerlijk 5-zone matras. Dat betekent dat dit matras drukverlagend werkt bij de schouder (in vergelijking met de Samar Comfort matrassen, deze hebben geen schouderzone). De SAMAR Premium eco matrassen van Prolana zijn 3 cm hoger en bieden aangenamer ligcomfort dan de Samar Comfort matrassen. Het natuurlatex matras SAMAR Premium heeft een natuurlatex kern van 15 cm.

Natuurlatex is bekend om de puntelasticiteit. De afritsbare tijk is gemaakt van 100% biologisch katoen en wasbaar tot 60 graden. Samen met de natuurlijke antibacteriële eigenschappen van natuurlatex is het dus een 100% hygiënische matras.

Neem behandeling

Een speciale anti-huisstofmijt behandeling is mogelijk. Bij de productie van het Prolana matras wordt de natuurlatex van binnenuit behandeld met Neem olie. Een natuurlijke biologische olie waar huisstofmijt ver weg van blijft. U kunt hieronder optioneel kiezen voor een Neem behandeling.

Advies: Dit matras heeft een matrasbeschermer nodig (tussen lattenbodem en matras).
Tevens: Voor warmte gevoelige slaper of mensen die het snel zweten of warm hebben, adviseren wij een onderdeken van katoen of wol.

Fair Trade natuurlatex Biologisch katoen QUL gecertificeerd

Vanaf € 1.099,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specifaties matras Samar Premium:

Merk: Prolana
Afmetingen: Alle standaard maten.
Kleur: Off white
Kern: 15 cm 100% natuurlatex
Tijk: 100% katoen. kbA gecertificeerd GOTS
Wasbaar: Ja
Totale matrashoogte: 16 cm
Geschikt voor: Kinderen, volwassenen, licht gewicht rugslapers en buikslapers. En zijslapers, indien deze van stevig ligcomfort houden en niet te ver uitstekende schouders hebben.
Tot 95 kg

Advies: Dit matras heeft een matrasbeschermer nodig.
Tevens: Voor warmte gevoelige kinderen of kinderen die het snel zweten of warm hebben, adviseren wij een onderdeken van katoen of wol.

Keerbaar: Het matras is keerbaar.
Garantie: 3 jaar CBW garantie
Onderhoud: Laat uw matras iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw matras iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Gebruik een goede molton om uw matras, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het matras nooit stofzuigen.
Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger.
Keurmerken: Latex: QUL
Katoen en wol GOTS, kbA gecertificeerd (Kontrolliert biologische anbau)

Matras SAMAR Premium Prolana met wasbare tijk

De matrashoes of tijk van het Prolana matras is gemaakt van 100% biologisch katoen en wasbaar op 60 graden. Ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor allergie.

Matrassen fairtrade en biologisch

Voor de natuurlatex matrassen van Prolana wordt Fair Trade rubber van FSC gecertificeerde rubberbomen gebruikt. De katoen is kbA gecertificeerd en afkomstig van biologische landbouw. Met de koop van een Prolana matras ondersteunt u dus de Fair Trade-Projecten van Fair Rubber.

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Vakmanschap

Alle Prolana eco matrassen worden met de hand gemaakt in de eigen werkplaats in Duitsland vlakbij de Bodensee.

Meer informatie
levertijd Circa 4 - 6 weken