Handverstelbare lattenbodem Lordosis KF 45 beukenhouten lats Dormiente

Handverstelbare lattenbodem Lordosis KF 45 beukenhouten lats Dormiente

3 Zits bank  slaapbank Lounge S type H biologisch Dormiente eco

3 Zits bank / slaapbank Lounge S type H biologisch Dormiente eco

Ecologische zitbank - slaapbank duurzaam natuurlijke materialen Dormiente

De zitbank LOUNGE S van Dormiente is een ecologische zitbank cq. slaapbank gemaakt van duurzaam natuurlijke materialen. De LOUNGE S zitbank heeft veel mogelijkheden; van enkele stoel met diverse rugleuningen tot hoekbank / hoekslaapbank. De ecologische zitbank / slaapbank LOUNGE S is gemaakt van natuurlijke materialen die streng getest zijn op schadelijke stoffen. Het zitgedeelte is opgebouwd uit 100% natuurlatex en ademend, flexibel gelatexeerd kokos, zodat men niet alleen heerlijk kan zitten maar ook zeer goed op kan slapen.

Let op: Bepaal en kies de kant van de zijleuning in de positie alsof u vòòr de bank staat.

=> Vragen over opties en mogelijkheden? Neem contact met ons op: info@bedaffair.nl of bel 0233036897.

Belangrijkste voordelen

- Stof Max Cotton is inclusief de prijs.
- Frame is gemaakt van massief en onbehandeld grenen hout (geen uitwaseming van formaldehyde zoals bij andere en/of Ikea slaapbanken met MDF frames).
- De zitbank kan snel en eenvoudig worden omgetoverd tot een ruim bed; gewoon de rugkussens verwijderen en klaar.

Optioneel tegen meerprijs:

- Zeer ruime keuze aan meubelstoffen met hoge martindale (slijtvast en stevige structuur).
- U kunt kiezen voor een dubbele stoffering. De 1e stoffering zit vast, de 2e stoffering is makkelijk af te halen om bijvoorbeeld te reinigen of om te wisselen voor een andere kleur, of dessin.
- Opbergruimte (lade) onder de zitbank / slaapbank.
- Diverse houten poten, ook mooie design poten vanuit de Bedaffair collectie. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Biologische scheerwol  

Vanaf € 1.929,00
Nog %1 beschikbaar

Specifieke eigenschappen:

Merk: Dormiente
Type: Slaapbank / zitbank Lounge S
Afmeting: breedte 80, 90, 100, 120 cm, lengte 200 cm.
Zithoogte: 42 cm
Zitdiepte: 50, 60, 70, 90 cm
Afmeting kussens: rug: ca 66x45x20 cm, zij: ca 54x31x20 cm

Kleuren: ruime keuze in kleuren en designs van de stofstalen Max cotton, Asia wash, Eton, Sloane en Glenville (beschikbaar in de winkel)
Materialen: frame: massief onbehandeld grenen hout, 2,5 cm gelatexeerd kokos, 500g/m2 biologische scheerwol. Zit- / liggedeelte: 500 g/m2 biologische scheerwol, 5 cm natuurlatex, 2,5 cm gelatexeerd kokos en 5 cm natuurlatex, vaste stoffering met Max Cotton stof (kleur naar keuze).
Poten: Inclusief hoekige poten in beuken.
Optie tegen meerprijs: Beuken, eiken, kersenhout of notenhouten poten in diverse uitvoeringen. Neem hiervoor contact met ons op.
Optie: Losse 2e stoffering dat met klittenband wordt vastgezet en wasbaar is.
Onderhoud: Gebruik een goede matrasbeschermer, zoals een molton of onderdeken, zodat uw slaapbank zo goed mogelijk droog blijft. Zo gaat uw slaapbank langer mee. Berg uw beddengoed op in de lade of ventilerende Bedaffair tassen.

Duurzaam en ecologisch

Een zitbank / slaapbank met meer waarde:
- Vernieuwbaar materiaal (massief hout, katoen, kokos & natuurlatex).
- Alle katoen in onze producten is afkomstig van duurzame biologische landbouw. Dat betekent dat de katoen is verbouwd met minder water, geen kunstmest en zonder chemische bestrijdingsmiddelen, en dat de katoenboeren een hogere winstmarge krijgen.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij. 

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken