Elektrische lattenbodem Physioform - dé lattenbodem voor uw kwetsbare schouder of heup Dormiente

Elektrische lattenbodem Physioform - dé lattenbodem voor uw kwetsbare schouder of heup Dormiente

Het bankje achter het bed van massief hout creëer je extra zitruimte in de slaapkamer. Dit prachtige voeteind bankje staat decoratief en geeft extra opbergruimte. Bekijk online of in onze showroom te Amsterdam!

Bank voor achter het bed hout Close-it voeteneind bankje slaapkamer Dormiente

Elektrisch verstelbare schotelbodem Ergo Natura Z Dormiente

De elektrisch verstelbare schotelbodem Ergo Natura Z heeft de beste aanpassing aan de lichaamscontouren gecombineerd met de werking van Alpenden of Zirbe hout. Elke afzonderlijke schotel is ook nog flexibel bevestigd en versterkt daarmee de elastisch aanpassende werking van de elektrisch verstelbare schotelbodem. Elke Alpenden schotel is eventueel naar hardheid en flexibiliteit in te stellen. De flexibiliteit van deze schotelbodem draagt bij aan een bijzonder goede ondersteuning van de wervelkolom.

Voordelen van de Zirbe houten schotels

Bovendien is Alpenden hout of Zirbe wetenschappelijk onderzocht en heeft Alpenden hout bewezen rustgevende en herstellende werking op geest en lichaam. (Joanneum research Welz, AT 2003) 

Alles op een rij:

- Afstandsbediening via Bluetooth
- Noodstroom schakeling en netvrijschakelaar
- Motorpositie is bevestigd onder de benen, niet in de buurt van gevoelige organen
- Verstelbaar in ideale zit - lees positie met gelijktijdige nekpositie aanpassing, + knie verstelling
- Omdat de schotels gelijk zijn opgebouwd, voelt u geen middennaad of overgang in het midden

Vanaf € 1.899,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties:

Merk: Dormiente
Type: Schotelbodem van zeer flexibele onbehandeld massief Alpenden houten schotels
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 12,5 cm beukenhout massief onbehandeld
Schotels: 144 Alpendenhouten schotels (bij 90x200 cm), 13 mm dik
Veerelement: rubber, vaster of flexibeler instelbaar
Hoogte: ca. 12,5 cm
Metaalvrij: Ja
Extra: De schotels zijn uit onbehandeld en massief Alpenden hout gemaakt, welke een rustgevende en herstellende werking hebben op het vegetatieve zenuwstelsel van de mens. (Joanneum research Welz, AT 2003)

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij. 

Meer informatie
levertijd 4 - 6 weken