SALE Yumeko dekbedovertrek Sandy Grey 140x220 cm

SALE Yumeko dekbedovertrek Sandy Grey 140x220 cm

Ganzendons dekbed biologisch lente herfst wk 3 Yumeko

Een biologisch ganzendons dekbed is uniek in Nederland. Het eco dekbed lente/herfst van Yumeko is gevuld heerlijk licht en lekker warm biologisch ganzendons. Door de aangename warmte het hele jaar door te gebruiken. Voor een keizerlijke nachtrust en een schoon geweten.

TIP: Bekijk ook de duurzame recycled dons dekbedden >

Downpass certificaat  GOTS   NoMite

Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties van biologisch ganzendons dekbed van Yumeko:

Merk: Yumeko
Materiaal: Biologisch ganzendons uit Duitsland, 100% biologisch katoen
Warmteklasse: 3
Geschikt voor: Het hele jaar
Maten: Alle standaard maten. Tevens mogelijkheid op maat te laten maken in elke gewenste vorm of maat.
Soort: 1-delig biologisch ganzendons dekbed

Vulgewicht:
140x220: 500 g
200x220: 700 g
240x220: 840 g

Het vulgewicht + grootte van de donsvlok is bepalend voor de isolatie en warmte beleving. Eenden bijvoorbeeld hebben een veel kleinere donsvlok dan een gans. Een ganzendons dekbed (gevuld met relatief grote donsvlokken) heeft dus minder vulling (=lichter) nodig dan een dekbed van een eendendons (met relatief kleine donsvlokken). Daarom is de warmteklasse de belangrijke aanduiding voor welk seizoen, type mens of koude het dekbed geschikt is.

Kleur: Wit
Tijk: 100% biologisch katoen
Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti huisstofmijt)
Model: cassette
Gewichtsklasse: Licht
Levensduur: Ca. 8-10 jaar
Onderhoud: Volg de onderhoudstips van Bedaffair. Dekbed dagelijks opschudden. Het dekbed kan in de wasmachine tot 60 graden, wij adviseren 40 graden. Dan in de droger met 2 of 3 tennisballen. U kunt het dekbed ook laten stomen/wassen bij de stomerij. 

Over ganzendons

Een dekbed lichter, warmer en comfortabeler dan ganzendons is er niet. Mits het ganzendons van een hoogwaardige kwaliteit is. Het ganzendons dekbed wordt alleen gevuld met 100% biologisch ganzendons. Een uniek dekbed.

Dons van gelukkige ganzen

Helemaal prima en fijn dat pure dons. Wilt u slapen als doornroosje, dan wilt u natuurlijk zeker weten dat het dons oké is. Yumeko ganzendons dekbedden zijn gemaakt van verantwoord ganzendons met een Duitse herkomst. In Duitsland worden ganzen gehouden voor de vleesteelt op kleinschalige, biologische vrije uitloop boerderijen. Yumeko is het enige bedrijf in Nederland dat dekbedden aanbiedt van biologisch gecertificeerd ganzendons. De katoenen tijk van het dekbed is GOTS gecertificeerd.

Een ganzendons dekbed voor het hele jaar

De Yumeko ganzendonzen dekbedden vallen in warmteklasse 3, officieel een lente- en herfstdekbed. Maar tenzij uw slaapkamer in de winter steenkoud is, zal dit dekbed voor de meeste mensen ook in de winter prima voldoen. De tijk is gemaakt van het fijnste en soepelste 100% biologisch katoen.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar