Houten kledingkast Close-it Dormiente

Houten kledingkast Close-it Dormiente

Dormiente bed gestoffeerd CLIA 3 natuurlijk

Dormiente bed gestoffeerd CLIA 2 natuurlijk

Garderobekast hal massief hout Close-it Dormiente

De massief houten garderobekast heeft 3 legplanken en een uitneembare kledingstang. De duurzame garderobekast heeft de afmeting: 195x99x42,5 cm (hxbxd). De kledingkast is leverbaar in 6 verschillende houtsoorten en kleuren. Het duurzame meubel merk Dormiente biedt uitsluitend massief houten meubels aan. Kies uw favoriete houtsoort, u heeft keuze in diverse houtsoorten en kleuren.

Vanaf € 1.799,00
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES VAN CLOSE-IT KLEDINGKAST DORMIENTE:

Merk: Dormiente
Type: Garderobekast
Uitvoering: 3 legplanken en een uitneembare kledingstang
Houtsoort: Massief hout, keuze uit design beuken, beukenhout, kern beuken, eiken, wild eiken, eiken bianco en eiken wit gepigmenteerd.
Afwerking: Natuurlijke plantaardige olie
Afmetingen (hxbxd): 195x99x42,5 cm

KLEDINGKAST MASSIEF HOUT

De Dormiente massief houten garderobekast worden standaard behandeld met natuurlijke plantaardige olie op basis van lijnolie. De uitstraling van de massief houten garderobekast is uniek en heeft veel karakter. Massief hout toont een mooie houttekening, nerven en kleurnuances. Door dit houtbeeld krijgt het massief houten garderobekast zijn natuurlijke charme dat werkelijk in elke slaapkamer past.

HANDIGE SMALLE KLEDINGKAST

De Dormiente Close-it garderobekast is een smalle kledingkast en is 99 cm breed. Het duurzame meubel is overzichtelijk ingedeeld. Zo kunt u makkelijk uw jassen, tassen en schoenen opbergen. In elke hal past deze Dormiente garderobekast uitstekend.

MEUBELS DUURZAAM EN MILIEUVRIENDELIJK

Bedaffair biedt in haar collectie uitsluitend meubels die vrij zijn van schadelijke stoffen. Daarom kiezen wij voor meubels van massief hout. Massief hout geeft rust en laat je ademen. En dit is wel anders met de reguliere meubels gemaakt van spaanplaat en MDF die het giftige formaldehyde uitstoten. Bedaffair houdt uw slaapkamer schoon en gezond.

VAKMANSCHAP

Dormiente kledingkasten worden met de hand gemaakt in Duitsland door ambachtelijk duitse meubelmakers.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

MISSIE DORMIENTE

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken