Gerecycled dons dekbed CIRCULAR DOWN

Gerecycled dons dekbed CIRCULAR DOWN

TEAM7 Massief houten bed LIGHT duurzaam

TEAM7 Massief houten bed LIGHT duurzaam

Gerecycled dons dekbed lente/herfst

Een luxe dekbed gevuld met het zachtste gerecyclede dons. Ideaal voor de koudere herfst en lente nachten. Koninklijk slapen onder de vederlichte donzen dekbedden van Bedaffair. Duurzaam en goed gevuld dekbed met de best gerecyclede dons (70%) en veren (30%). Het dons dekbed bestaat uit 1 deel. Alleen het mooiste en beste dons is geselecteerd bij het recyclen. Geniet van de luxe van dons en maak slapend de wereld mooier onder de circular down dekbedden van Bedaffair.

- Direct leverbaar en snel bij u thuis bezorgd.

Gerecycled dons dekbedden  GOTS biologisch katoen Oekotex 100 vrij van schadelijke stoffen  NOMITE geschikt voor allergiepatiënten

Vanaf € 269,00
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN GERECYCLED DONZEN DEKBED:

Merk: Bedaffair
Materiaal: 70% dons, 30% veren, biologisch katoenen tijk
Warmteklasse: 3
Geschikt voor: Lente en herfst
Maten: 140x220 cm, 200x220 cm, 240x220 cm en 260x220 cm
Soort: 1-delig

Vulgewicht:
140x220: 550 g
200x220: 770 g
240x220: 880 g
260x220: 960 g

Kleur: Wit
Model: cassette
Gewichtsklasse: Licht
Levensduur: Ca. 8-10 jaar
Onderhoud: Volg de onderhoudstips van Bedaffair. Dekbed dagelijks opschudden. Het dekbed kan in de wasmachine tot 60 graden, wij adviseren 40 graden. Dan in de droger met 2 of 3 tennisballen. U kunt het dekbed ook laten stomen/wassen bij de stomerij.

GERECYCLED DONS DEKBED

Bedaffair introduceert de prachtige donzen dekbedden collectie van gerecycled dons. Heerlijk vol gevuld dekbed, dat iets zwaarder voelt dan onze andere donzen dekbedden. De CIRCULAR DOWN dekbedden zijn gemaakt van 100% gerecycled dons en omhuld met een tijk van 100% biologisch katoen. Het donzen dekbed CIRCULAR DOWN bestaat uit een lente/herfst deel en een zomerdeel. Met de kleine knoopjes maakt u er in een handomdraai een warm winterdekbed van. In de zomer slaapt u onder het superlichte, dunne deel en in voor- en najaar knus onder het lente/herfstdeel.

GENIET VAN DUURZAME LUXE

Slaap heerlijk en aangenaam onder een gerecycled dekbed. Gevuld met 70% gerecyled (eenden- en ganzen)dons en 30% gerecycled (eenden- en ganzen)veren - en natuurlijk gevuld met 100% liefde voor moeder natuur. Echte duurzame luxe. Geniet van de luxe van gerecycled dons dekbedden en help mee om waardevolle grondstoffen te behouden. Zo geniet u van de duurzame luxe en draagt bij aan een mooiere wereld. En dat slaapt veel fijner.

100% BIOLOGISCH KATOEN EN RECYCLED DONS

De zachte, soepele tijk – hoes – van het dekbed is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS. We herbruiken alleen het meest hoogstaande dons en de fijnste veertjes die nog meer dan genoeg veerkracht hebben. Elk donsje en veertje wordt zorgvuldig gereinigd. Zo weet u zeker dat u onder een nieuw en schoon donzen dekbed ligt.

ANTI-HUISSTOFMIJT

Bedaffair's tijken zijn zo goed en dicht geweven – ze hebben het Nomite label – dat de huisstofmijt niet in het dekbed kan komen. Goed nieuws, want zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van onze gereycled donzen dekbed.

MADE IN HOLLAND

Onze gereyclede donzen dekbedden worden gemaakt in Nederland. Het dons en de veren worden in Nederland ingezameld. En vervolgens grondig en langdurig gereinigd. Gerecycled dons van Bedaffair's dekbedden zijn bijzonder schoon en hygiënisch. Het maken is deels handmatig en voldoet aan de strengste Europese normen. Hoogwaardige kwaliteit verzekerd.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!