Eco boxspring VEGA Special Edition natuurlijke materialen Dormiente

Eco boxspring VEGA Special Edition natuurlijke materialen Dormiente

Wiegdeken / ledikant deken wollen 100% merino wol bio Prolana

Wiegdeken / ledikant deken wollen 100% merino wol bio Prolana

Hoeslaken DERMA DRY® tegen nachtzweten & transpireren 's nachts Dormiente

Een hoeslaken speciaal bij sterk zweten of nachtzweten. De DERMA DRY® ziet eruit als een normaal hoeslaken, maar kan veel meer. Waarborgt droog slaapcomfort door snelle afvoer van transpiratievocht en aangename koelte in de nacht. Dankzij een speciale weeftechniek van een mix met katoendraden (80%) en polyester draden (20%) gebaseerd is op de functionaliteit van technische sportkleding.

Het DERMA DRY® hoeslaken is speciaal ontwikkelt voor mensen die (sterk) nachtzweten en voor zware transpiratie bij warme zomernachten. Wellicht herkent u het van uw sportkleding; transpiratievocht wordt snel naar de bovenkant van de stof getransporteerd, waar het zweet veel sneller verdampt in vergelijking met ander kleding. De snelheid van het verdampen van het zweet werkt verkoelend. Kortom met dit hoeslaken slaapt u droog en koel. Zelfs bij sterk nachtzweten of erg warme zomernachten. Slaap lekker droog en comfortabel met dit speciale hoeslaken DERMA DRY® van Dormiente.

Positieve eigenschappen: 

- Zeer snelle verdamping van zweet = droog en comfortabel slapen
- Verkoelend en aangenaam = door snelle verdamping van vocht
- Groot aandeel katoen (80%)
- Wasbaar op 60 graden = bacteriën worden gedood
- Elastiek in de randen = blijft perfect om het matras zitten

Nadeel:

- Bevat polyester (20%)

Streng getest op schadelijke stoffen

Vanaf € 85,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties Dormiente hoeslaken tegen nachtzweten Derma Dry:

Merk: Dormiente
Type: Hoeslaken matrasbeschermer Derma Dry met elastiek in de randen
Materiaal: Gemerceriseerd katoen (80%) / Polyester (20%)
Wasbaar: 60°C
Vegan: 100% plantaardig
Voor wie: Speicaal voor nachtzweten en warme zomernachten.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij. 

Meer informatie
levertijd 0 - 4 weken