Biologisch katoen dekbedovertrek SILT GRAPHITE satijn Damai Organic

Biologisch katoen dekbedovertrek SILT GRAPHITE satijn Damai Organic

Design bed hout ANIO Holzmanufaktur

Design bed hout ANIO Holzmanufaktur

Holzmanufaktur massief houten bed BASIC (8 houtsoorten)

Het bed BASIC van het hoge Duitse kwaliteitsmerk Holzmanufaktur is slank, licht en 100% metaalvrij. Het hoofdbord is licht gebogen en heeft een mooi accent: in de hoek ziet u een hoekuitsnede. geeft het massief houten bed BASIC een verfijnde uitstraling. De authentiek ambachtelijke constructie is zeer stabiel en verhoogt de zichtbare charme van het massief hout bijzonder goed. Het BASIC bed is de basis van natuurlijk slapen.

Volldig met de hand gemaakt door de vakkundige meubelmakers van Holzmanufaktur van massief natuur hout. Afgewerkt met biologisch olie en was. Dus vrij van formaldehyde en schadelijke stoffen.

Het massief houten bed BASIC is leverbaar in 8 verschillende hout soorten; kernbeuken, beuken, eiken, wild eiken, esdoorn, kersen, noten en wild noten.
TIP: Klik op de houtsoorten en de overige keuzes en bekijk hoe het bed in uw gewenste houtsoort eruit ziet!

Optioneel: 
- XL-uitvoering; poten kunnen met 5 cm verhoogd worden.
- Poten afronden, standaard heeft het Basic bed een hoekige poot)
- Extra lage inlegdiepte van 19 cm
- Voor meer informatie over deze en andere opties van dit bed, neem contact op met Bedaffair.

Lees meer over de herkomst van deze houtsoorten >

Lees meer over ons bezoek aan het merk Holzmanufaktur >

Nog %1 beschikbaar

Specificaties van massief houten bed BASIC:

Merk: Holzmanufaktur
Materiaal: Verkrijgbaar in 8 houtsoorten, kernbeuken, beuken, esdoorn, eiken, wild eiken, kersen, noten, wild noten, eiken wit geolied, wit gelakt (glans of mat). Alle houtstalen zijn aanwezig in de showroom.
Afwerking: Biologische olie en hete was van Naturhaus (behalve de gelakte variant)
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte: 39 cm
XL-hoogte: 44 cm, optioneel zijn de poten met 5 cm te verhogen
Hoogte hoofdbord: standaard 45 cm boven de bedhoogte. 
XL-hoogte hoofdbord: 50 cm boven de bedhoogte (optie).

Het massief eikenhouten bed BASIC aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

Onderhoud van massief houten bed BASIC

Voor het onderhoud van het massief houten bed BASIC en nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

Holzmanufaktur

Het prachtige Duitse merk Holzmanufaktur bestaat al sinds 1979. Bij Holzmanufaktur kunnen we werkelijk spreken van perfectie en meesterlijk ambacht. En dat is te zien aan de details, afwerking en uiteindelijk het meubel of bed. Het bedrijf is gevestigd in Stuttgart en er werken meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens. Zelfs een kokkin en wisselende stagiaires van meubelmakers opleiding zijn eveneens actief bij Holzmanufaktur.

Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap.

Levering en bezorging

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.

Massief houten kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd 4 - 6 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!