Ledikant beuken hout Commci

Ledikant beuken hout Commci

Alpenden hout bed Sense metaalvrij

Alpenden hout bed Sense metaalvrij

Eikenhouten bed NAPS massief houten hoofdbord

De Bedaffair NAPS is een prachtig eikenhouten bed met massief houten hoofdbord. Het eikenhouten bed NAPS is gemaakt van massief eiken uit duurzaam beheerde Duitse wouden. Het eikenhouten bed NAPS is leverbaar in eiken en wild eiken. Wild eiken is anders qua structuur dan gewoon eiken. Wild eiken wordt in de Duitse wouden speciaal geselecteerd uit de randen van bossen en natuurgebieden. Wild eiken hout toont een sterke houttekening en duidelijk zichtbare knoesten. Door dit houtbeeld krijgt een wild eiken houten bed zijn natuurlijke charme. Massief wild eiken heeft een warme, krachtige en veel robuustere uitstraling dan gewoon eiken dat een rustiger structuur heeft. De foto's tonen zowel een wildeikenhouten bed als een eikenhouten bed.

Bed met ambachtelijke meubelmaker details

Het eikenhouten bed NAPS heeft prachtige details van puur vakmanschap. Het eikenhouen bed wordt volledig met de hand gemaakt. De bijzondere houten constructie waar het massief houten bed Nobel op staat geeft een ruimtelijke uitstraling aan uw slaapkamer. Daarnaast is Bedaffair eikenhouten bed NAPS ook nog eens echt onderscheidend duurzaam: afgewerkt met natuurlijke olie, onverwoestbaar, puur en robuust afkomstig uit de oudste Duitse wouden en gemaakt op ambachtelijk authentieke wijze. Een bed voor het leven.

FSC duurzaam beheerde bossen

Nog %1 beschikbaar

Eikenhouten bed NAPS massief houten hoofdbord

De Bedaffair NAPS is een prachtig eikenhouten bed met massief houten hoofdbord. Het eikenhouten bed NAPS is gemaakt van massief eiken uit duurzaam beheerde Duitse wouden. Het eikenhouten bed NAPS is leverbaar in eiken en wild eiken. Wild eiken is anders qua structuur dan gewoon eiken. Wild eiken wordt in de Duitse wouden speciaal geselecteerd uit de randen van bossen en natuurgebieden. Wild eiken hout toont een sterke houttekening en duidelijk zichtbare knoesten. Door dit houtbeeld krijgt een wild eiken houten bed zijn natuurlijke charme. Massief wild eiken heeft een warme, krachtige en veel robuustere uitstraling dan gewoon eiken dat een rustiger structuur heeft. De foto's tonen zowel een wildeikenhouten bed als een eikenhouten bed. Het bed heeft een standaard hoogte van 35 cm en is door het verhogen van de bedpoten naar een hoogte van 40 of 45 cm.

Bed met ambachtelijke meubelmaker details

Het eikenhouten bed NAPS heeft prachtige details van puur vakmanschap. Het eikenhouten bed wordt volledig met de hand gemaakt. De bijzondere houten constructie waar het massief houten bed Nobel op staat geeft een ruimtelijke uitstraling aan uw slaapkamer. Daarnaast is Bedaffair eikenhouten bed NAPS ook nog eens echt onderscheidend duurzaam: afgewerkt met natuurlijke olie, onverwoestbaar, puur en robuust afkomstig uit de oudste Duitse wouden en gemaakt op ambachtelijk authentieke wijze. Een bed voor het leven.

Lees meer over massief wild eiken >

Specificaties:

Merk: Bedaffair
Type: NAPS
Materiaal: Massief wild eiken hout of massief eikenhout. Ook in andere houtsoorten leverbaar.
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte uitstap bedzijde: 35 cm (eventueel te verhogen met hogere bedpoten)
Hoogte bedpoten: 10 cm, eventueel te verhogen naar 15 of 20 cm tegen meerprijs.
Inlegdiepte: 22, 19, 16 of 13 cm
Hoogte hoofdbord: 46 cm boven de bedhoogte (totaal bedhoogte incl. hoofdbord 81 cm)

Het massief eikenhouten bed NAPS is exclusief matrassen en lattenbodems.

Onderhoud van massief eikenhouten bedden

Voor het onderhoud van het massief eikenhouten bed NAPS en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

Levering en bezorging

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage van massief houten bedden door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.

Afbeelding met bed kan afwijken qua kleur. Kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!