Kinderkussen biologisch paardenhaar Moosburger D-RH 30x40

Kinderkussen biologisch paardenhaar Moosburger D-RH 30x40

Design bed zwevend hout noten Comm ci

Design bed zwevend hout noten Comm ci

Hoofdkussen kind vanaf 3 jaar paardenhaar DE-RH

Het vlakke en platte paardenhaar hoofdkussen kind DE-RH 40x60 heeft een hoge luchtdoorlaatbaarheid dat bij hitte koelt en bij koude verwarmd. Omdat kinderen alleen groeien in de nacht, is gezond slapen een must voor alle kleintjes. Met dit kussen staat jouw kindje een gezonde slaap niet meer in de weg. De hoes van het paardenhaar kinderkussen is van biologisch katoen. Helemaal vrij van schadelijke stoffen. En dat vinden wij wel zo'n fijn idee.

Kind hoofdkussen met heilzame werking

Het paardenhaar hoofdkussen voor een kind vanaf 3 jaar heeft een bijzondere traditie. Gedurende vele generaties is een paardenhaar hoofdkussen voor een kind standaard aanwezig in huis. Vele Duitse en Oostenrijkse grootmoeders weten van de heilzame en pijnstillende werking van het paardenhaar hoofdkussen voor een kind. Een paardenhaar hoofdkussen voor een kind werkt verzachtend op de pijn bij oorpijn en tandpijn. Bovendien zijn deze hoofdkussens heerlijk en gezond om op te slapen, vrij van vocht, huismijt en schimmel. Dat komt omdat paardenhaar buitengewoon bijzondere eigenschappen heeft. De vochtregulatie en ventilatie zijn niet te evenaren met andere kinderkussens. Een paardenhaar hoofdkussen is àltijd droog en comfortabel, zelfs bij koorts. Naar bed gaan wordt een feestje met dit heerlijke hoofdkussen! 

- Afmeting: 40x60 cm
- Passende kussensloopjes voor het kussen? Klik hier >

GOTS keurmerk

€ 74,95

Belangrijke specificaties:

Merk: Moosburger
Materiaal: tijk 100% biologisch katoen. 
Vulling: 100% paardenhaar
Stevigheid: stevig
Maat: standaard 40x60 cm (ook verkrijgbaar in 30x40 cm)

Anti-allergeen: Ja, anti-huisstofmijt
Onderhoud: Lucht het kussen regelmatig.

Onderhoud van een paardenhaar neksteunkussen

Het onderhoud van een paardenhaar neksteunkussen is erg eenvoudig. Slechts 2x per jaar luchten in de ochtendzon. Bij Moosburger vindt men het de beste tijd bij "über sich gehendem Mond" en dat betekent op de dag van de zonnekeer. Dus de 1e dag van de zomer en de 1e dag van de winter.

Een natuurlijke en gezonde nachtrust op Moosburger® paardenhaar producten.

Familiebedrijf Moosburger is al meer dan 100 jaar actief in verwerking van natuurlijke vezels. Sinds 1980 heeft Moosburger zich gespecialiseerd in paardenhaar. De paardenhaar matrassen, paardenhaar topdekmatrassen en paardenhaar kussens worden wereldwijd met plezier gebruikt door vele duizenden mensen. Moosburger is de enige verwerker van paardenhaar die zowel het reinigen, kammen en verwerken tot matras, topmatras en kussen in eigen beheer heeft. Het grote ademende vermogen van paardenhaar matrassen, topmatrassen en hoofdkussens geven zomer en winter een niet te evenaren comfortabel en droog slaapklimaat voor iedereen.

Paardenhaar producten zijn voor iedereen heerlijk om op te slapen. Ook voor kinderen die veel transpireren of reumatisch zijn, bieden paardenhaar producten veel comfort. De eigenschappen van paardenhaar helpen mee aan verbetering van gezondheid en welzijn, in het bijzonder voor kinderen die reageren op huismijt, schadelijke stoffen, maar ook bij huidproblemen (eczeem, psoriasis en neurodermatitis). Een paardenhaar matras, topmatras en hoofdkussen is 100% natuurlijk. Het ondersteunt het immuun systeem en maakt uw kind en het slapen gezonder.

Voordelen van paardenhaar op een rij:

Paardenhaar houdt u koel in de zomer en warm in de winter.
Door optimale ventilatie worden blijft de temperatuur in bed constant waardoor u de hele nacht de juiste lichaamstemperatuur houdt. Een gelijkmatige temperatuur is comfortabeler en het is bewezen dat u dan beter en dieper slaapt.
Paardenhaar stopt overmatig transpireren en koude rillingen.
Paardenhaar ventileert een constante stroom lucht door deze kussens en matrassen waardoor een perfecte slaapomgeving ontstaat.
Paardenhaar verlaagt luchtvochtigheid in bed.
Paardenhaar regelt uw lichaamstemperatuur terwijl u slaapt en zorgt voor een betere en diepere nachtrust.
Paardenhaar voorkomt huisstofmijt, schimmel en vocht in uw bed. De oplossing voor wanneer er sprake is van allergie of astma.

Moosburger® paardenhaar beter dan de standaardnormen

Moosburger® gebruikt uitsluitend de beste kwaliteit paardenhaar voor matrassen, topmatrassen en hoofdkussens:

- uitsluitend gebruik van paardenstaarthaar (RS) en staarthaar (SH); 
- het haar is 2-3 keer langer dan de standaard normen; 
- het wordt gesponnen in zeer strakke strengen, waardoor het na ontwarren gegarandeerd extra veerkrachtig is. 
- het wordt zeer schoon gewassen en zorgvuldig gestoomd.

Moosburger® koopt schoon gewassen haar wat op natuurlijke wijze is behandeld met plantaardige olie. Daarna wordt het verwerkt in de eigen fabriek in Oostenrijk.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar